Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ευάγγελος Μαρινάκης, δήλωσε πως αν ο Στιβ Μπένετ δεν μπορεί να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή των playoffs και δεν είναι σε θέση να βρει διαιτητές υψηλού επιπέδου οφείλει να παραιτηθεί.
Συγκεκριμένα ανέφερε: «Σε ότι αφορά στα play-off ξεκάθαρα και χωρίς καμμιά δικαιολογία: Ελίτ διαιτητές και τοπ διαιτητές από τα 6 μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης και αν δεν μπορείτε να το κάνετε κύριε Μπένετ, αποχωρήστε και να ζητήσουμε από την UEFA/FIFA να μας βρει έναν άνθρωπο που θα μπορεί. Δεν μπορεί ο μηχανισμός διαιτησίας της Super League που είναι στα σπάργανα να έχει βρει ήδη Ομοσπονδίες και από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικά χώρες οι οποίες μπορούν να διαθέσουν ελίτ διαιτητές κι εσείς να μην μπορείτε. Παραιτηθείτε λοιπόν. Υπάρχει και ο δρόμος της αξιοπρέπειας».
«Όσοι θέλουν τους διαιτητές μαριονέτες συμφερόντων θέλουν αυτό ακριβώς που συμβαίνει τώρα. Δηλαδή να μην υλοποιείται το σχέδιο της Επαγγελματικής Διαιτησίας και να έρχονται κακής ποιότητας ξένοι ώστε να φτάσουμε στο σημείο η ΚΕΔ υπό κάποιο… Μάνταλο να ορίζει Έλληνες διαιτητές και ξένους κακής ποιότητας που θα υπακούσουν τυφλά και θα είναι ευάλωτοι. Διαιτητές που ήδη έχουν «εκπαιδεύσει» σε Β’ και Γ’ Εθνική και τους ετοιμάζουν και για τη Super League».
Nα σημειωθεί πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός έθεσε 10 ζητήματα, τα οποία μοιράστηκαν σε όλους τους εκπροσώπους των ομάδων κατά τη διάρκεια της συνάντησης.
Τέλος, κατά την αποχώρησή του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δήλωσε: «Περιμένετε από μένα να σας πω τι είναι η ΕΠΟ; Δεν ξέρετε τι είναι η ΕΠΟ; Η ΕΠΟ είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει".
0 Σχόλια