ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Ίντερ κινείται για Ομπαμεγιάνγκ μετά την λήξη του συμβολαίου του

 

Η Ίντερ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση με 50 βαθμούς και στο -22 από την κορυφή, όποτε ξέρει η διοίκηση ότι κάτι πρέπει να αλλάξει στο επιθετικό κομμάτι για του χρόνου και γι' αυτό σκέφτεται για το καλοκαίρι την περίπτωση του Πιέρ-Εμερίκ  Ομπαμεγιάνγκ.

O Λαουτάρο Μαρτίνεζ βρίσκεται σε περίοδο καλής φόρμας, αφού σε 27 συμμετοχές μετράει 14 τέρματα, όμως ο Ρόμέλου Λουκάκου είναι δανεικός από την Τσέλσι και του χρόνου   ενδέχεται να αποχωρήσει, οπότε οι "νερατζούρι" χρειάζονται κάποιον παίκτη να τον αντικαταστήσει.

Δεν ακούγεται μόνο το όνομα του Γκαμπονέζου, καθώς συζητιέται και η περίπτωση του Ρομπέρτο Φιρμίνο αλλά και του Μάρκους Τουράμ, όπου του χρόνου διανύει το τελευταίο χρόνο με την Γκλάντμπαχ.

Ο Ομπαμεγιάνγκ έχει εμπειρία από το ιταλικό πρωτάθλημα, αφού ξεκίνησε την καριέρα του από την Μίλαν, για να ακολουθήσουν οι ομάδες Σαίντ-Ετιέν, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα, Τσέλσι στην τελευταία δεν πραγματοποιεί αρκετές εμφανίσεις, καθώς ο διάδοχος του Τόμας Τούχελ, Γκράχαμ Πότερ τον έχει στο περιθώριο.  Πάντως ο Γκαμπονέζος έχει συμβόλαιο με τους μπλε μέχρι το 2024.

Οι "νερατζούρι" δεν σκοπεύουν να δώσουν κάποιο ποσό στα λιοντάρια αλλά θα περιμένουν να μείνει ελεύθερος ο παίκτης για να τον αποκτήσουν.



  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code