ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σκέφτεται Μέσι η Αλ Νάσρ για το καλοκαίρι

 

Η Αλ Νάσρ τα τελευταία χρόνια έχει αγοράσει σπουδαία ονόματα, όπως Οσπίνα, Λουίς Γκουστάβο και Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως οι Σαουδάραβες δεν σκόπευαν  να σταματήσουν εκεί και ετοιμάζονται να κινηθούν για τον Λιονέλ Μέσι.

Σύμφωνα με την Μάρκα ο πιο ιστορικός σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας σχεδιάζει να καταθέσει πρόταση ύψους 220 εκατομμυρίων τη σεζόν με συμβόλαιο, όμως μονοετούς διάρκειας.

Επίσης, η διοίκηση είναι διατεθειμένη να αυξήσει το Salary Cup, ώστε να πραγματοποιήσει αυτή την σπουδαία μεταγραφή. Υπενθυμίζουμε ότι Αλ Νάσρ έχει απαγόρευση μεταγραφών ως το καλοκαίρι.

 Λήγει σε λίγους μήνες το συμβόλαιο του Μέσι και μέχρι στιγμής δεν έχει αποδεχθεί πρόταση της Παρί, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από το  MLS από την Ίντερ Μαϊάμι.

O πατέρας και ατζέντης του Μέσι Χόρχε, ο οποίος είναι επίσης πρεσβευτής της Σαουδικής Αραβίας, βρέθηκε στο Ρίαντ τις τελευταίες μέρες και δημιουργήθηκε η σκέψη ότι ενδέχεται να διαπραγματεύεται για το μέλλον του γιού του.

Αν συμφωνήσει ο Μέσι και ενταχθεί στην Αλ Νάσρ θα είναι πρώτη φορά  συμπαίκτες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Θυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος ενσωματώθηκε στην ομάδα το Δεκέμβριο του 2022 με συμφωνία 175 εκατομμυρίων το χρόνο.

Σίγουρα η αμοιβή του Μέσι είναι υπερβολικά περισσότερη από το 31,5 ευρώ ετησίως που είχε στην Παρί σύμφωνα με το Money Review. Να αναφέρουμε ότι ο Αργεντίνος εντάχθηκε στην ομάδα του Παρισιού το 2021 και μέχρι στιγμής μετράει 48 συμμετοχές και 19 τέρματα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code