ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός - Βιλερμπάν 81-55: Νίκησε εύκολα και κλείδωσε το πλεονέκτημα έδρας

 

Ακόμα μια νίκη, όλο και πιο κοντά στην πρώτη θέση της regular season.

Σ' ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός έπαιξε χωρίς τον Κέιναν και με τον Μπλακ να ξεκινά βασικός, άρχισε με το πόδι στο γκάζι επιβάλλοντας από νωρίς το ρυθμό του. Οι Ερυθρόλευκοι, έπειτα από το αρχικό 3-5, κυριάρχησαν απόλυτα στη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου και με τους Παπανικολάου και ΜακΚίσικ να έχουν από έξι και πέντε πόντους αντίστοιχα και με επιμέρους σκορ 19-8 έκλεισαν την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με εννιά πόντους (22-13).

Στην αρχή του δευτέρου δεκαλέπτου η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα με ένα 7-0, έφερε τη διαφορά στη μέγιστη τιμή της στο +16 (29-13). Τότε, ήταν η Βιλερμπάν που με δικό της σερί 11-0, μείωσε στους πέντε πόντους, δίνοντας εκ νέου ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Ο Ολυμπιακός έπειτα, επανέφερε την τάξη και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενος με οκτώ, 37-29.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, οι Ερυθρόλευκοι περιόρισαν τα νεκρά τους διαστήματα και με κυριαρχικό μπάσκετ και επιμέρους σκορ περιόδου 19-10 έκλεισαν την τρίτη περίοδο προηγούμενοι με δεκαεπτά πόντους (56-39), μετατρέποντας το τελευταίο δεκάλεπτο σε τυπική υπόθεση.

Η τέταρτη και τελευταία περίοδος ήταν συνέχεια του περιπάτου των Ερυθρολεύκων στο δεύτερο ημίχρονο. Οι πρωτοπόροι της Ευρωλίγκας, παίζοντας στο ρελαντί, κατάφεραν να κερδίσουν πολύ εύκολα με 81-55 και να εξασφαλίσουν και μαθηματικά το πλεονέκτημα της έδρας για τα φετινά play-offs.

Για τους νικητές 11 πόντους σκόραραν οι Ουόκαπ και ΜακΚίσικ, ενώ ο Παπανικολάου έβαλε 10. Για τη Βιλερμπάν 12 είχε ο Ομπάσοχαν, ενώ 10 ο Άλεξ Τάιους.

Υ.Γ Για τα πανό των οπαδών των γηπεδούχων ανήμερα της συμπλήρωσης των 16 χρόνων της δολοφονίας του Μιχάλη Φιλόπουλου, δε θα πούμε πολλά. Ας επέμβουν κάποια στιγμή σ' αυτό το κράτος οι αρμόδιοι...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code