ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 6-0: Πάρτι του Ολυμπιακού με διοργανωτή τον πασέρ Κώστα Φορτούνη


Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τον Λεβαδειακό στο Φάληρο με το ευρύ 6-0 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Φορτούνη που μοίρασε τρεις ασιστ στην αναμέτρηση. Οι Βοιωτοί δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να ακολουθήσουν τον ρυθμό των ερυθρόλευκων και μοιραία ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια.

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο ήταν κυρίαρχος μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου χωρίς να αφήσει περιθώρια στους φιλοξενούμενους. Η ομάδα του Μίτσελ έδειξε από νωρίς το δόντια της και μόλις στο τρίτο λεπτό του αγώνα ο Πεπ Μπιέλ από τα δεξιά έκανε το σουτ με το αριστερό, μετά από ασίστ του Φορτούνη και νίκησε το Γκροφ για το 1-0. Στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι έχασαν αρκετές ακόμη ευκαιρίες κυρίως με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μασούρα που ήταν και ο αρχηγός στην αποψινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού. Στο 38' ήρθε και το 2-0 μετά από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη και σουτ στην κίνηση από τον Ίνμπομ Χουάνγκ εκτός περιοχής. 

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και με τέρμα του Μπιέλ μετά από μια ακόμη ασίστ και τρίτη συνολικά στο παιχνίδι από τον Φορτούνη έκανε το 3-0 από κοντά στο 50ο λεπτό. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Μπιέλ κέρδισε πέναλτι και ο Μπακαμπού ευστόχησε ανεβάζοντας το σκορ στο ευρύ 4-0. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Κανός με δυο προσωπικά τέρματα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 6-0, διαλύοντας τους φιλοξενούμενους. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ανδρούτσος, Ντόη, Μπα, Ραμόν, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Μπιέλ, Μασούρας, Φορτούνης, Μπακαμπού. 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκροφ, Βήχος, Παζ, Τσάπρας, Ντεντάκης, Χάμοντ, Μεχία, Γιαννιώτας, Συμελίδης, Βρακάς, Δούμτσιος. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code