ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Κόλλησε» αδίκως στο 0-0 με την Λιθουανία στο νέο της «σπίτι»


Η Ελλάδα είχε όρεξη, έμπνευση και... 32 τελικές προσπάθειες αλλά κόλλησε στο 0-0 με την Λιθουανία στην πρεμιέρα της στο νέο της «σπίτι», την Αγιά Σοφιά.

Πολλά τα συμπεράσματα από ένα φιλικό αν μη τι άλλο δυνατό, εν' όψει του επίσημου παιχνιδιού απέναντι στην Ιρλανδία τον Ιούνιο, για τα προκριματικά του Euro της Γερμανίας.

Α' Ημίχρονο

Πολύ καλό ποδόσφαιρο από την Εθνική μας ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, με ανεβασμένες τις γραμμές της και γρήγορες εναλλαγές της μπάλας. Απέναντι της όμως βρήκε μία πολύ καλά δομημένη Λιθουανία βάζοντας της «δύσκολα», ώστε να φθάσει σε κάποιο τέρμα. Η Ελλάδα έχει να περηφανεύεται για δύο πολύ καλές φάσεις με τον Μασούρα κύριο εκφραστή και στο 32' έπειτα από φοβερή πάσα του Φορτούνη βρέθηκε σε θέση βολής, όμως απέρουσα ο Ζούμπας. 

Τεράστιες φάσεις είχε όμως εις διπλούν στις καθυστερήσεις με τον Μαυροπάνο, όπου σε δύο διαφορετικές φάσεις, προσπάθησε να κερδίσει τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων μετά από κόρνερ του Φορτούνη, όμως δεν τα κατάφερε και πάλι...

Β' Ημίχρονο

Δυνατά μπήκε η Εθνική μας στο δεύτερο 45λεπτο, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε. Πρώτη πολύ καλή στιγμή ήρθε στο 50' με τον Μπακασέτα να πιάνει δυνατά σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή αναγκάζοντας τον Λιθουανό τερματοφύλακα να εκτιναχθεί απομακρύνοντας σε κόρνερ. Από το 57ο λεπτό και μετά η Εθνική μας άρχισε να μετράει σειρά λαθών, απόρροια της κούρασης και έλλειψης καθαρού μυαλού, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να απειλούν. Δεν διήρκησε παραπάνω από δέκα λεπτά και η "γαλανόλευκη" συνέχισε το "έργο" της , απειλώντας κατά ριπάς με κάθε πιθανό τρόπο...

Στο 83' ο Γιαννούλης χάνει τεράστια φάση, άλλη μια για την ομάδα μας, όταν ο Λημνιός πάτησε από δεξιά περιοχή και έδωσε πάσα στα αριστερά με τον πρώτο να πιάνει ένα σουτ αλλά να σταματάει η μπάλα με το γόνατο πάνω στην γραμμή της εστίας από τον Αρνάλας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code