ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός: Επιστροφή στις νίκες με εμφατικό τρόπο (6-1)


Με τον Χάμες να σκοράρει 2 φορές και να μοιράζει 1 ασιστ, ενώ απο κοντά σε απόδοση και ο Φορτούνης έχοντας 2 ασίστ και τον Κανός να πετυχαίνει το παρθενικό του γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού. Τα γκολ οι Μπακαμπού(9'), Παπασταθόπουλος(45'), Χάμες(61', 75'),  Κανός(67') και Βαλμπουενά(90') για τους Ερυθρλόλευκους ενώ για τον Παναιτωλικό μείωσε προχωρινά ο Καρέλης(50').


Α' ημίχρονο

Η πρώτη τελική στο παιχνίδι ήταν για τον Ολυμπιακό στο 7ο λεπτό, με τον Χουάνγκ να δίνει την μπάλα στον Φορτούνη, ο οποίος έκανε ένα άστοχο σουτ δεξιά της περιοχής. Ο Ολυμπιακός μπαίνει μπροστά στο σκορ νωρίς στο παιχνίδι. Εκπληκτική μεταβίβαση του Εμβιλά προς τον Ροντινέι, ο οποίος κοντρόλαρε στα δεξιά, έκανε το γέμισμα στην περιοχή και ο Μπακαμπού, ο οποίος πρόλαβε τον κίπερ του Παναιτωλικού, πλάσαρε στην κίνηση για το 1-0. Ο Ολυμπιακός είχε την απόλυτη υπεροχή του παιχνιδιού, με τους παίχτες του να κυκλοφορούν συνεχώς την μπάλα γύρω από την περιοχή του Παναιτωλικού με σκοπό να διασπάσουν την άμυνα του και να πετύχουν και ένα δεύτερο γκολ. 

Σουτ εκτός εστίας με τον Xάμες Ροντρίγκες στο 26ο λεπτό, να πιέζει ψηλά τον Κολοβό και να κλέβει την μπάλα, και να δοκιμάζει το πλασέ έξω απο τη περιοχή, αλλά τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 με τον Παπασταθόπουλο στο 44', με το Φορτούνης να εκτελεί το φάουλ απο τα δεξιά και τον Σωκράτη να σηκώνεται πιο ψηλά απο όλους, προλαβαίνοντας τον Κοντογιάννη και με το κεφάλι να βρίσκει δίχτυα.

Β' ημίχρονο

Γρήγορο γκολ για τον Παναιτωλικό και ευκαιρία να επιστρέψει στο παιχνίδι όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του συνεργασία μεταξύ Μόρσεϊ και Κολοβού, ο δεύτερος έκανε την διείσδυση απο αριστερά, γύρισε μέσα στην μικρή περιοχή όπου βρισκόταν ο Καρέλης, και εκείνος αμαρκάριστος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Το γκολ του Παναιτωλικού έδειξε να ξυπνάει τους Ερυθρόλευκους καθώς ανέβασαν ρυθμούς και απέιλησαν αρχικά με ένα σουτ του Φορτούνη να σταματάει στην αγκαλιά του Κοντογιάννη στο 59', ενώ στο 61' έφτασαν και σε τρίτο γκολ έπειτα απο εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη, ο Χάμες με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Ο Παναιτωλικός επείλησε άμεσα με τον Ντίας, έπειτα απο συνεργασία με τον Ντουάρτε, αλλά η προβολή του Ουρουγουαού απο κοντά ήταν άστοχη. Αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία του Παναιτωλικού στο παιχνίδι, καθώς απο εκείνο το σημείο και έπειτα ο Ολυμπιακός κυριάρχησε τον ρυθμό καταφέρνοντας να φτάσει σε άλλα δύο γκολ. Πρώτα στο 67' με τους Ροντινέι, Χάμες και Κανός να συνεργάζονται άψογα σε μικρό χώρο μέσα στην περιοχή του Παναιτωλικού, με τον τελευταίο να σκοράρει το παρθενικό του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα και να ξεσπάει σε λυγμούς, καθώς λίγες ημέρες νωρίτερα είχε χάσει την μητέρα του. Στην συνέχεια οι παίχτες του Ολυμπιακού δεν σταμάτησαν εκεί, με τον Κανός να αποτελεί συνεχή κίνδυνο για την άμυνα των Αγρινιωτών, καταφέρνοντας να κερδίσει στο 75ο λεπτό το πέναλτι, ύστερα απο ανατροπή του απο τον  Κοντογιάννη, με τον Χάμες να αναλαμβάνει την εκτέλεση του και να ευστοχεί κάνοντας το 5-1.

Με την υπόθεση νίκη να έχει κλειδώσει για τα καλά, οι δύο ομάδες προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές δίνοντας συμμετοχή σε παίχτες με μικρό χρόνο και για να ξεκουράσουνε βασικούς παίχτες, με τον ρυθμό να πέφτει και τις ευκαιρίες να μειώνονται. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 90' με τον Βαλμπουενά να σκοράρει ένα όμορφο γκολ με σουτ εκτός περιοχής στην κλειστή γωνία του Κοντογιάννη, ανεβάζοντας το τελικό σκορ στο βαρύ 6-1.


Οι ενδεκάδες

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Ρέτσος, Ροντινέι, Ραμόν, Εμβιλά, Χουάνγκ, Γκάρι Ροντρίγκες, Φορτούνης, Χάμες, Μπακαμπού.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κοντογιάννης, Λιάβας, Λάρσον, Χουχούμης, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν, Ντίας, Κολοβός, Μόρσεϊ, Ντουάρτε, Καρέλης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code