ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Θύμα του σεισμού 16 μαθητές της ομάδας Βόλεϊ


 

Ο σεισμός στην Τουρκία στις 6 Φεβρουαρίου με μέγεθος 7,5 Ρίχτερ έχει προκαλέσει σοκ παγκοσμίως, καθώς έχουν πεθάνει χιλιάδες  άνθρωποι.

Ένας γεγονός που δεν είχε μόνο καταστροφικές συνέπειες στην χώρα και σε αυτούς που έφυγαν αλλά και στην οικογένεια των θυμάτων.

Συγκεκριμένα μια ομάδα βόλεϊ που βρέθηκε στην περιοχή Αντιγιαμάν για να συμμετάσχει σε σχολικό τουρνουά την ημέρα του σεισμού εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του ξενοδοχείου Isias που διέμενε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των αρχών, στα ερείπια εντοπίστηκαν νεκροί 16 μαθητές και προπονητές της ομάδας, μεταξύ των 39 ατόμων που βρίσκονταν στο ξενοδοχείο το οποίο κατάρρευσε από τον σεισμό. Παρασύροντας τα παιδιά του Turkish Maarif College της Αμμόχωστου μαζί με τους γονείς και τους καθηγητές που τα συνόδευαν

Τέσσερα άτομα της ομάδας κατάφεραν να απεγκλωβιστούν από τα ερείπια με δικά τους μέσα, αμέσως μετά τον σεισμό.

“Ο πόνος μου μεγάλος, τα λόγια δεν αρκούν, τα συλλυπητήρια μας", ανέφερε η σελίδα του σχολείου στο Facebook, η οποία είχε αναρτήσει και φωτογραφίες από την αποστολή.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι η μικρότερη που βρέθηκε στο ξενοδοχείο ήταν 14 ετών.

Σήμερα έγινε η κηδεία για ορισμένα παιδιά, την ώρα που σύμφωνα με Τουρκικά μέσα, ο δικηγορικός σύλλογος της Αμμόχωστου αναζητά ευθύνες για το ξενοδοχείο.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code