ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λαμία - Ατρόμητος : Θέλουν το τρίποντο αλλά για διαφορετικούς λόγους




Η Λαμία υποδέχεται τον Ατρόμητο (14.01 και ώρα 17.00) σε ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι και για τους δύο , αλλά για τελείως διαφορετικούς λόγους !

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη , βρίσκεται στη προ τελευταία θέση με μόλις δέκα βαθμούς και χρειάζεται τη νίκη στη μάχη που δίνει για τη σωτηρία ! Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε με 0-3 από τον ΠΑΟΚ , αρκετά εύκολα αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς .

Ο Έλληνας τεχνικός , δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του : Καραμάνου , Ασκόφκσι ,Γκαραβέλη , Αντέτζο . Αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται ο νεοαποκτηθείς Στάνκο. 

Η Λαμία , γνωρίζει ότι πρέπει να βελτιωθεί άρδην η αμυντική της λειτουργία για να έχει ελπίδες παραμονής αλλά και να γίνει πιο αποτελεσματική στην επίθεσή της. Άρα σήμερα  αναμένουμε μία ''σφιχτή'' ομάδα με σκοπό να χτυπήσει στις αδυναμίες του αντιπάλου της.

Στην άλλη πλευρά , ο Ατρόμητος βρίσκεται στην 7η θέση με 22 βαθμούς και κυνηγά την έξοδό του στα play-offs και προέρχεται από τη νίκη του με 2-0 επί του Ιωνικού.
 
Ο Κρις Κόλμαν ,άφησε εκτός αποστολής τους Κλωναρίδης και Κουέν. Ο Ουαλός τεχνικός θέλει να δει από τους παίχτες του, την διάθεση και τη σοβαρότητα που έχουν στα τελευταία ματς , χωρίς να αφήσουν κενά στην αμυντική τους λειτουργία , ενώ επιθετικά έχουν τα όπλα  για το ''διπλό''.

Η αποστολή της Λαμίας: Σαράνοφ, Τρόπουλος, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Στάνκο, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Βασιλαντωνόπουλος, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Βέργος, Μαρτίνεθ και Ρόμανιτς.

Η αποστολή του Ατρόμητου:Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Πομόνης, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Τζοβάρας, Μουντές, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Οικονομίδης, Δαλαμήτρας, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Οι πιθανές ενδεκάδες:
Λαμία (Σάββας Παντελίδης, 4-3-3): Σαράνοφ - Σιμόν, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος - Ρόμανιτς, Τζανδάρης, Μπεχαράνο - Νούνιες, Βέργος, Ντε Βινσέντι.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν, 4-2-3-1): Μάριτς - Κεσχρίντα, Στρούγγης, Χατζηησαΐας, Ντε Μποκ - Έρλινγκμαρκ, Έντερ - Ροτάριου, Φριντζόνσον, Ρομπάιγ - Κιάρτανσον.

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος

Βοηθοί: Ιωάννης Καραλής, Χρήστος Κορώνας

4ος: Βασίλειος Φίτσας

VAR: Σπυρίδων Ζιαμπάλας, Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code