Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στη Τούμπα (14.01 και ώρα 20.00) , τους ''Κρητικούς'' στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1.
Οι ''Θεσσαλονικείς'' τρέχουν ένα καλό σερί και προέρχονται από τις νίκες με Άρη εντός και Λαμία εκτός , που τους έχουν κάνει να ονειρεύονται τις πρώτες δύο θέσεις του βαθμολογικού πίνακα !
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ραζβάν Λουτσέσκου , δεν μπορεί να υπολογίζει τις υπηρεσίες των : Λύρατζη, Τσαούση, Ελ Καντουρί, Φιλίπε Σοάρες, Μουργκ, Κουαλιάτα ,Κούρτιτς και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Έτσι, ο Ρουμάνος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τον 17χρονο Στέφανο Τζίμα και τον 18χρονο Ερμή Σελιμάι, οι οποίοι έκαναν ντεμπούτο στο περασμένο ματς με την Καλαμάτα για το Κύπελλο.
Οι γηπεδούχοι , γνωρίζουν ότι θα πρέπει να μπουν δυνατά στο παιχνίδι,για να βρούνε ένα γρήγορο γκολ, με σκοπό να αποβάλλουν το άγχος και να απλοποιήσουν τη κατάσταση . Ενώ αμυντικά να είναι σοβαροί και με γρήγορες επιστροφές
Ο ΟΦΗ ,από τη μεριά του βρίσκεται και αυτός σε εξαιρετική κατάσταση , ενώ προέρχονται από το 0-4 στην έδρα του Παναιτωλικού , ενώ μην ξεχνάμε την ισοπαλία που πήρε στη Λεωφόρο ενώ ήταν με 10 παίχτες από πολύ νωρίς στο παιχνίδι.
Ο Νταμπράουσκας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μαρινάκη, Καμάου, Σωτηρίου, Αποστολάκη, Θεοδοσουλάκη, του νεαποκτηθέντα Μουσκέρα, όπως φυσικά και του Στάικου που αποχώρησε για τον Πανσερραϊκό .
O Λιθουανός τεχνικός . έχει σίγουρα στο μυαλό του το 1-1 με τον Παναθηναϊκό και το πως λειτούργησε ανασταλτικά η ομάδα του , ενώ στην επίθεση θέλει να εκμεταλλευτεί τη φόρμα του Ντικό και την ταχύτητα της ομάδος του !
Πιθανές συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι - Σάστρε, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ρ. Σοάρες - Αουγκούστο, Ντάντας - Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς - Ολιβέιρα.
ΟΦΗ (Βλάνταν Νταμπράουσκας): Μανδάς - Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής - Λάρσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Μπαλογιάννη - Τοράλ, Νέιρα, Ντίκο.
Διαιτητής: Δημήτρης Καραντώνης
Α' Βοηθός: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος
Β' Βοηθός: Δημήτρης Βεργέτης
4ος διαιτητής: Κωνσταντίνος Κατοίκος
VAR: Αναστάσιος Παπαπέτρου
0 Σχόλια