ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άνετη και ωραία στους "4", Πανσερραϊκός - ΑΕΚ 1-3


Άνετη νίκη για την ΑΕΚ, η οποία αν και δεν κράτησε το παθητικό στην άμυνα, διέφυγε πραγματικά άνετα από τις Σέρρες. Μια γιορτή η αναμέτρηση για τους γηπεδούχους, προμήνυμα για την ενδεχόμενη άνοδο και επιστροφή της ομάδας του Πανσερραϊκού στην πρώτη της τάξεως κατηγορία της χώρας.Α' Ημίχρονο 

Πολύ καλή επιθετικά η ΑΕΚ, όπου μόλις περνούσε την μεσαία γραμμή βρισκόταν σε άμεσο χρόνο στην αντίπαλη περιοχή δημιουργώντας πολύ επικίνδυνες καταστάσεις. Τελικώς, το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 21' με τον Πέτρο Μάνταλο να δέχεται συρτή πάσα από τον Τσούμπερ και με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 0-1. Η ΑΕΚ συνέχιζε να πιέζει , με κύριους εκφραστές τον Φαν Φέρτ και τον Γκατσίνοβιτς, με τον τελευταίο να μετράει τρεις τελικές προσπάθειες χωρίς όμως να φθάνει σε κάποιο τέρμα αλλά τα σουτ του να είναι πραγματικά επικίνδυνα.

Β' Ημίχρονο

Στο ίδιο έργο θεατές αλλά σε πιο χαμηλό τέμπο η Ένωση, η οποία δέχθηκε πολύ νωρίς γκολ, μόλις στο 49'. Συγκεκριμένα, ο Σαίντ βρέθηκε σε καλή θέση και έχοντας χρόνο και χώρο από τα δεξιά έβγαλε σέντρα, με τον Σιντιμπέ να παρακολουθεί την πορεία της μπάλας και τον Κατσαντώνη να σουτάρει από διαγώνια θέση για την ισοφάριση. Άμεση απάντηση, με τον δεξιό οπισθοφύλακα της ΑΕΚ, τον Σιντιμπέ να διορθώνει το λάθος του και να μοιράζει ασσιτ από τα δεξιά και τον Μάνταλο να πηδάει για την κεφαλιά και να κάνει το 1-2 στο 51'. Highlight του 45λεπτου, σίγουρα ένα σουτ με ραμπόνα που έκανε ο Αραούχο στο 71' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, όμως την μπάλα πριν καταλήξει στο βάθος της εστίας , την σταμάτησε ο Κατσαντώνης επάνω στην γραμμή. Το 1-3 ήρθε από τον Μαχαίρα στο 81', όπου έχοντας εμπιστοσύνη στα πόδια του, πήρε φόρα εκτέλεσε από τα 23 περίπου μέτρα και έστειλε πρώτα την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και έπειτα στο βάθος της εστίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code