ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης-Ν.Π.Σ. Βόλος 3-0: The Manu Garcia show και... 5η θέση!


Με τον Μάνου Γκαρσία να αφηνιάζει στο δεύτερο μέρος πετυχαίνοντας χατ τρικ και να χαρίζει μερικές στιγμές... μαγείας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Άρης "σκόρπισε" τον Βόλο νικώντας με 3-0, πηγαίνοντας στον προημιτελικό της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό με την ψυχολογία στα ύψη! Δεν μπόρεσε να σταματήσει την ορμή των γηπεδούχων ο Βόλος και μοιραία ηττήθηκε, με κακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο! 


Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Χωρίς πολλά κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο με τις διακοπές να κυριαρχούν και καμία από τις ομάδες να μην μπορεί να βρει ρυθμό. Πρώτο σουτ στο ματς με τον Μάνου Γκαρσία να εκτελεί μετά από κόρνερ του Ματέο Γκαρσία, η μπάλα πέρασε άουτ (13'). Νέα καλή στιγμή για τους κιτρινόμαυρους με τον Γκρέι να γυρνάει ωραία στον Πίρσμαν, ο τελευταιος όμως σούταρε ψηλά άουτ από πλεονεκτική θέση (15'). Νέο σουτ του Μνατσίνι μετά από πάσα του Νταρίντα, η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ (23'). Ορεξάτος και με ορμή από την "καυτή" έδρα ο Άρης προσπάθησε να πιέσει τον αντίπαλό του και να τον κλείσει στα καρέ του, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει την μεγάλη φάση στο πρώτο μισάωρο του αγώνα. Πρώτο σουτ και για τους φιλοξενούμενους, με τον Λούνα να κάνει το σουτ και τον Κουέστα να μπλοκάρει σταθερά (34'). Σέντρα του Οντουμπάτζο (μπήκε στη θέση του Εμπακατά που τραυματίστηκε) και κεφαλιά του προωθημένου Πίρσμαν χωρίς δύναμη στα χέρια του Κλέιμαν (45+2'). Ημίχρονο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες (0-0).


Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Γκολ από τα... αποδυτήρια για τους γηοεδούχους, οι οποίοι μπήκαν φορτσάτοι στο δεύτερο μέρος. Ο Μαντσίνι συνέκλινε από τα δεξιά, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Μάνου Γκαρσία και ο τελευταίος έφτασε απέναντι στον Κλέιμαν πλασάροντας ψύχραιμα για το 1-0 (47')! Δεύτερο γκολ για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό με τα χρώματα του Άρη! Σέντρα του σκόρερ Μάνου Γκαρσία, η μπάλα φτάνει στον Γκρέι όμως το σουτ του κατέληξε ψηλά (59'). Ωστόσο, ένα λεπτό αργότερα, ο Μάνου διπλασίασε τα τέρματά του, όπως και της ομάδας του. Ο Ματέο Γκαρσία βρήκε τον Μάνου Γκαρσία, με τον τελευταίο σε μεγάλα κέφια σήμερα να σουτάρει κάτω από τα πόδια του Εσκοβάλ και να "γράφει" το 2-0! Φοβερή εμφάνιση από τον Ισπανό ο οποίος "καθαρίζει" μόνος του τον Βόλο σήμερα! Στο 65ο λεπτό ο Γκρέι ζήτησε χέρι στην περιοχή σε καθαρό χέρι του Εσκοβάλ, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε φάουλ σε χέρι του Τζαμαϊκανού επιθετικού αργότερα, με το VAR να μην επεμβαίνει και να μην ελέγχει την φάση.  Δείχνοντας πραγματικά σεληνιασμένος και... από άλλο πλανήτη, ο Μάνου Γκαρσία σημείωσε και τρίτο προσωπικό γκολ σημειώνοντας χατ τρικ. Ο 24χρονος χαφ κινήθηκε κεντρικά κάνοντας μέτρα με την μπάλα και σούταρε δυνατά με το δεξί νικώντας τον Κλέιμαν, που φέρει ευθύνη για την κάκιστη αντίδρασή του, για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 (76')! Σαν να μην βγήκε από τα αποδυτήρια ο Βόλος στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Μάνου Γκαρσία να κάνει ό,τι θέλει την άμυνα των φιλοξενούμενων. Νέα ευκαιρία για τους κιτρινόμαυρους, με τον νεοεισελθών Ιτούρμπε να εκτελεί το κόρνερ και τον Μράμπετς με γυριστή κεφαλιά να στέλνει την μπάλα λίγο έξω (82'). Σουτ του Ντέλετιτς για τον Βόλο μετά από ώρα, η μπάλα άουτ (87'). Νέα απειλή για τον Κλέιμαν, με το σουτ του Ντουκουρέ ωστόσο να μην ανησυχεί τον πορτιέρο του Βόλου (90'). Τίποτα περισσότερο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Άρη να παίρνει μία σημαντική νίκη με την υπογραφή του Μάνου Γκαρσία!


Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά (23' Οντουμπάτζο), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ντουκουρέ, Νταρίντα (68' Ετέμπο), Μάνου Γκαρθία, Μαντσίνι (80' Μαζικού), Ματέο Γκαρσία (80' Ροντρίγκεζ), Γκρέι (80' Ιτούρμπε).


Ν.Π.Σ. Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Ροντρίγκο, Πίρινεν, Λούνα (68' Αρούνα Σι), Μεταξάς, Μπαριέντος, Μεθκίδα (68' Πίρες), Τσιρίνος, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς (84' Κούτσιας).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code