ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εκμεταλλεύτηκε τα στημένα και πήρε αυτό που ήθελε , ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 1-0


Την νίκη πήρε ο ΟΦΗ, μία πραγματικά πολύτιμη όπως εξελίχθηκε νίκη, δίνοντας του τρεις επιπλέον βαθμούς. Κακό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, με πολλά λάθη και φάουλ.

Α' Ημίχρονο

Χωρίς μεγάλο πάθος και οι δύο ομάδες στο πρώτο 45λεπτο αλλά με τον Αστέρα εμφανώς καλύτερο από τους Κρητικούς. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 24' με τον Μπαράλες να παίρνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μανδά. Ο ΟΦΗ κατά διαστήματα προσπάθησε να αναπτυχθεί και να φθάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία αλλά δεν ήταν εύκολη υπόθεση, αφού το παιχνίδι κέντρου ήταν αυτό που κυριάρχησε και για τις δύο ομάδες.

Β' Ημίχρονο

Περισσότερη η κατοχή για τον γηπεδούχο ΟΦΗ σε αυτό το μέρος, όμως δεν μπόρεσε να την εκμεταλλευτεί όσο έπρεπε, ούτε από τις στημένες φάσεις που κέρδιζε αν και αρκετές γύρω από την περιοχή των Αρκάδων. Στο 69' ο Μοσκέρα προσπάθησε να σκοράρει, όμως η μπάλα έπειτα από κεφαλιά του κατέληξε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου. Συνεχίστηκε η υπεροχή των Κρητικών και έτσι στο 79' ήταν η σειρά του Λάρσσον να απειλήσει μ' ένα βολέ , αλλά στέλνοντας και αυτή την φορά την μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι . Εν τέλει, τα στημένα «πιάσανε τόπο» και έτσι ο ΟΦΗ κατάφερε να κάνει το 1-0 στο 88' με τον Περέα να πιάνει μια κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Λάρσσον και να ανοίγει το σκορ.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας, 3-5-2): Μανδάς - Θοράρινσον, Βούρος, Πασαλίδης - Λάρσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης - Ντίκο, Τοραλ.

Αστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος, 3-5-2): Παπαδόπουλος - Πίτσου Αντζουλάς, Καστάνιο - Καρμόνα, Μουνάφο, Σανταφέ, Μπερτόγλιο, Άλβαρες - Κρέσπι, Μπαράλες

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code