ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σημαντική άνοδος στο ranking της FIFA για το Μαρόκο


Με γεμάτες αποσκευές επιστρέφει το Μαρόκο από το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, κάτι που αποδεικνύεται και στην κατάταξη του ranking της FIFA.

Η ομάδα της Βορείου Αφρικής μπορεί να μην κατάφερε να βρεθεί στο βάθρο του Μουντιάλ - καθώς ηττήθηκε από την Κροατία στον μικρό τελικό (2-1), αλλά σε κάθε περίπτωση μόνο κερδισμένη βγαίνει από την διοργάνωση του Κατάρ.

Η ομάδα του Μαρόκου, πριν από την έναρξη της διοργάνωσης βρισκόταν στην 22η θέση στο σχετικό ranking της FIFA, ωστόσο χάρη στην ξέφρενη πορεία που πραγματοποίησε, ολοκληρώνει την διοργάνωση ούσα στην 11η θέση. Η άνοδος αυτή των 10 θέσεων δικαιολογείται απόλυτα από το γεγονός πως η ομάδα του Ουαλίντ Ρεγκραγκί έφτασε μέχρι της τέσσερις καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου - ξεπερνώντας μάλιστα το εμπόδιο της Ισπανίας και της Πορτογαλίας στην νοκ-άουτ φάση. 

Το σίγουρο είναι πως η πορεία αυτή του Μαρόκου μπορεί να αποτελέσει την ιδανική αφορμή ώστε σταδιακά να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο το επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Αφρική - γεγονός που με την σειρά του θα οδηγήσει σε ακόμα πιο συναρπαστικές διοργανώσεις στο μέλλον.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code