ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Είμαι θαυμαστής του Μέσι» δήλωσε ο γιος του Μαραντόνα






Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του τελικού Γαλλία-Αργεντινή ο γιός του Ντιέγκο Μαραντόνα δήλωσε ότι είναι περήφανος για τον πατέρα του, δηλώνοντας πως θα ήταν περήφανος για την ομάδα του Λάιονελ Σκαλόνι.
Επίσης σχολίασε τη σύγκριση που γίνεται ανάμεσα στον πατέρα του και τον Μέσι, εξηγώντας ότι αυτού του είδους η σύγκριση δεν ευνοεί κανέναν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντιέγκο Μαραντόνα Σινάγκρα:

 "Το ζώ σαν loco, βλέπω όλους τους αγώνες παρακολουθώ όλες τις ειδήσεις, θέλω να βάλω το τρίτο αστέρι στο στήθος μου, γιατί αυτά τα παιδιά το αξίζουν πραγματικά. Τα δίνουν όλα για τη φανέλα και ελπίζω να τα καταφέρουν.

Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ο πατέρας μου είναι περήφανος για τον τρόπο που υπερασπίζονται τη φανέλα και τη θέληση που έχουν. Για μένα ο μπαμπάς μου είναι περήφανος για αυτούς από εκεί πάνω.

Ήρθε η ώρα να απολαύσουμε τον Μέσι, όπως απολαύσαμε τον γέρο μου. Λοιπόν, πρέπει να απολαύσουμε τον Μέσι με τον ίδιο τρόπο. Δεν μου αρέσει να τους συγκρίνω γιατί δεν υπάρχει νομίζω λόγος να το κάνω.

Δεν κάνει καλό. Αν κερδίσουμε την Κυριακή, οι ιστορίες μεταξύ τους θα είναι παρόμοιες, αλλά θέλω να απολαύσω τον Λιονέλ και μου αρέσει πολύ αυτή η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, όπου ο μπαμπάς μου και αυτός είναι αγκαλιά και μαζί. Ελπίζω να συμβεί και αν συμβεί θα είμαι απίστευτα χαρούμενος για τον Λίο. Είμαι το νούμερο ένας θαυμαστής του και θα τον αγαπώ για πάντα."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code