ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στο βάθρο ξανά οι Κροάτες, 2-1 το Μαρόκο


Τεσσεράμισι χρόνια μετά, η Κροατία των 4,5 εκατομμυρίων κατοίκων το κάνει ξανά! Βρίσκεται στο βάθρο, αυτή την φορά όχι ως δεύτερη αλλά σαν τρίτη, νικώντας το Μαρόκο με 2-1.

Α ' Ημίχρονο

"Δουλευμένα στην προπόνηση" τα δύο πρώτα γκολ που μπήκαν στην αναμέτρηση νωρίς νωρίς, με αποτέλεσμα να δούμε γρήγορα σκορ και θέαμα. Συγκεκριμένα, η Κροατία ήταν αυτή που άνοιξε ταχύτατα το σκορ, με τον Κράμαριτς να γυρνάει μετά από εκτέλεση φάουλ, με το κεφάλι του προς το σημείο του πέναλτι, εκεί που βρίσκεται ο Γκβάρντιολ, που με δική του κεφαλιά νικάει τον Μπόνο για το 1-0 στο 7'. Άμεση απάντηση και έτσι στο 9' το Μαρόκο κάνει το 1-1 με τον Ντάρι να πιάνει κεφαλιά από το ίδιο σχεδόν σημείο που σκόραρε η Κροατία και αυτό το γκολ από εκτέλεση φάουλ, αυτή την φορά όμως των φιλοξενούμενων. Η ανατροπή ήρθε στο 42' με τον Όρσιτς να υποδέχεται πάσα του Λιβάγια και με φοβερό πλασέ από τα αριστερά νίκησε τον πορτιέρο του Μαρόκου.

Κατά τ' αλλά σε αυτό το 45λεπτο είδαμε μια Κροατία να έχει την υπεροχή και το Μαρόκο να αμύνεται κυρίως και να προσπαθεί από στημένες φάσεις να γίνει κυρίως απειλητικό.

Β' Ημίχρονο

Σε πιο αργό ρυθμό το δεύτερο ημίχρονο μέχρι και το 60' , από όπου και άρχισαν να ανοίγουν οι γραμμές και των δύο ομάδων , δίνοντας εκατέρωθεν την ευκαιρία για επιθετικές απελάσεις. Μεγάλη ευκαιρία του Μαρόκου στο 77' με τον Εν Νεσίρι να έρχεται τετ-α-τετ με τον Κροάτη πορτιέρο να λέει "όχι" στο πλασέ του. Τεράστια ευκαιρία ξανά για την ισοφάριση με τον ίδιο παίκτη να πιάνει κεφαλιά νικώντας τους πάντες στον αέρα όμως αυτή να φεύγει λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code