ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νίκη "ανάσα" για τον Αστέρα επί του Ιωνικού

 


Μια πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε η ομάδα της Τρίπολης, καθώς επικράτησε στην έδρα της με 1-0 του Ιωνικού και έκλεισε με θετικό πρόσημο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. 

Πιο αναλυτικά, οι Αρκάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έβαλαν από νωρίς τις βάσεις για την  επιστροφή στις νίκες, καθώς μόλις στο 18ο λεπτό ο Σίτο άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, δημιουργώντας πολλές φάσεις και στα δυο ημίχρονα και έχοντας τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης. 

Από την άλλη πλευρά, ο Ιωνικός με εξαίρεση κάποιες ενέργειες στο πρώτο διάστημα, δεν απείλησε ιδιαίτερα και με βάση και την συνολική εικόνα του παιχνιδιού δεν άξιζε κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση αυτή.

Το σίγουρο είναι πως με την νίκη αυτή ο Αστέρας Τρίπολης πήρε μια μεγάλη ανάσα, φτάνοντας στους 13 βαθμούς και την 9η θέση. Αυτή μάλιστα ήταν μόλις η δεύτερη νίκη για τους Αρκάδες - και η πρώτη μετά την 6η αγωνιστική. Στον αντίποδα, η ομάδα της Νίκαιας, έμεινε για άλλη μια αγωνιστική μακριά από τους 3 βαθμούς της νίκης, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να παραμείνει στα χαμηλά της βαθμολογίας και συγκεκριμένα στην τελευταία θέση, έχοντας 7 βαθμούς.


Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Ζουκάνοβιτς, Καστάνιο, Καρμόνα, Τασουλής, Ινγκλέσιας (77' Χουάν Ντομίνγκεζ), Μουνάφο, Ρεγκίς (85' Άλβαρες), Σίτο (85' Μπερτόλιο), Τιλίκα, Μπενίτο (70' Μπαράλες).

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Σάκιτς (77' Ελευθεριάδης), Ρομαό, Σόουζα, Τσίμπσαχ, Φαντιγκά, Λοβέρα, Σεμπά, Άοσμαν (81' Ιωαννίδης), Μάντζης.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code