ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα στο γόνατο για Κούρτιτς



Με τον Γιάσμιν Κούρτιτς να μην παίρνει μέρος στην σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασίας του ΠΑΟΚ εν όψει της 12ης αγωνιστικής και το παιχνίδι απέναντι στον Ιωνικό (10/11, 21:30).


Ο Σλοβένος μέσος του ΠΑΟΚ απουσίαζε από το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα λόγο της ποινής της μιας αγωνιστικής λόγο καρτών, αλλά κατά την διάρκεια της σημερινής προπόνησης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο. Τις προηγούμενες ημέρες είχε υποβληθεί σε εξετάσεις καθώς οι ενοχλήσεις ήταν αρκετά συχνές, με αυτές όμως να βγαίνουν καθαρές, και να επιλέγεται ο μέσος του ΠΑΟΚ να ακολουθήσει θεραπεία και συντηρητικό πρόγραμμα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: 


«Η προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό στην Αθήνα ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (07.11), μία εβδομάδα πριν τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο ΠΑΟΚ έχει δύο αγώνες μπροστά του και θέλει να κλείσει τον πρώτο γύρο με έξι ακόμα βαθμούς. Πρώτος αντίπαλος οι Νικαιώτες που καίγονται για βαθμούς όντας στις τελευταίες θέσεις.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο σήκωσαν μανίκια και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους. Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν μαζί με τους προπονητές στον τομέα της τακτικής, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια κι έκαναν πρακτική εφαρμογή με οικογενειακό δίτερμα.

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γονάτο τις προηγούμενες μέρες. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν καθαρές. Ο Σλοβένος έκανε θεραπεία κι ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα. Στο γυμναστήριο έμεινε κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια , ενώ οι Μάριος Τσαούσης , Λευτέρης Λύρατζης και Κάλεντ Νάρεϊ έκαναν θεραπεία κι ασκήσεις στην πισίνα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code