ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός : Σε αυτές τις θέσεις, θέλει μεταγραφές ο Γιοβάνοβιτς


 
Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στην κορυφή, έχοντας απόσταση 8 βαθμών από την ΑΕΚ και 12 από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Το τριφύλλι παρά την εξαιρετική πορεία του στο πρωτάθλημα, είναι έτοιμο να ενισχυθεί την μεταγραφική περίοδο, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τσεκάρει παίχτες σε συγκεκριμένες θέσεις.

Οι άνθρωποι των πρασίνων δείχνουν απόλυτη εμπιστοσύνη στον Σέρβο τεχνικό (και) γύρω από τα μεταγραφικά ζητήματα και ενόψει της επερχόμενης μεταγραφικής περιόδου, έχει αρχίσει ήδη οι πρώτες προεργασίες. 

Ο κυπελλούχος Ελλάδος είναι δεδομένο πως θα προσθέσει παίχτες στο δυναμικό του τον Ιανουάριο, με το τεχνικό επιτελείο να έχει εντοπίσει τις θέσεις που θέλει να ενισχύσει. 

1. Κεντρικός μέσος. Μετά την ατυχία με τον Τρουιγιέ και τον σοβαρό τραυματισμό του παίχτη, που τον αφήνει εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν, οι Πράσινοι δεδομένα αναζητούν έναν ποδοσφαιριστή, που να παίζει στην θέση 8, έχοντας και την δυνατότητα να αγωνιστεί και στην θέση 10, δίνοντας ανάσες τόσο στον Τσέριν όσο και στον Μπέρναρντ, που αγωνίζονται ασταμάτητα. 

2. Πλάγιος μέσοεπιθετικός. Ο τραυματισμός του Αΐτορ ήταν σοκ για το τριφύλλι, με τον Ισπανό άσσο να πραγματοποιεί καταπληκτικές εμφανίσεις από την αρχή της χρονιάς. 

Είναι δεδομένη η πρόθεση του συλλόγου να προσθέσει στο δυναμικό του έναν εξτρέμ, ο οποίος θα έχει παρόμοια χαρακτηριστικά και θα αγωνίζεται (κατά κύριο λόγο) αριστερά, αντικαθιστώντας ουσιαστικά τον πρώην παίχτη της Τβέντε. 

Παράλληλα θα μπορεί να πάρει και τις απαραίτητες ανάσες ο Βέρμπιτς, τον οποίο πιστεύει πολύ ο Σέρβος coach και υπολογίζεται ως βασικός. 

3. Πλάγιος μέσοεπιθετικός. Είναι πολύ πιθανόν μάλιστα, οι Πράσινοι, να αποκτήσουν και δεύτερο εξτρέμ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με διαφορετικά όμως χαρακτηριστικά. 

Ο Γιοβάνοβιτς αναζητάει έναν δεξιό μέσοεπιθετικό, που να έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται και στην κορυφή της επίθεσης. Έτσι, θα μπορεί να δώσει ανάσες, τόσο στον Παλάσιος (κυρίως) όσο και σε Σπόραρ - Ιωαννίδη. 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code