ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Καμερούν - Σερβία 3-3: Ματς - ροντέο και όλα ανοιχτά


 Σε ένα ματς - ροντέο, Καμερούν και Σερβία έμειναν ισόπαλες με το εντυπωσιακό 3-3, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την πρόκριση, ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής του 7ου ομίλου. 

Η ομάδα του Σόνγκ προηγήθηκε με τον Καστελέτο στο 29', οι Σέρβοι έκαναν την απόλυτη ανατροπή μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, όπου διαμόρφωσαν το σκόρ σε 2-1. Στο 55ο λεπτό μάλιστα, η ομάδα του Στοίκοβιτς έβαλε και τρίτο γκόλ, δείχνοντας πως θα καθαρίει εύκολα τον αγώνα. 

Η είσοδος του Αμπουμπακάρ έφερε τα πάνω κάτω όμως, με τους Αφρικανούς να ισοφαρίζουν σε 3-3 μέσα σε δύο λεπτά! 

Έτσι και οι δύο ομάδες έμειναν με 1 βαθμό, περιμένοντας την τελευταία αγωνιστική που θα καθορίσει ποιοί θα περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

Το παιχνίδι

Μόλις στο 10ο λεπτό, η Σερβία άγγιξε το γκόλ! Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τάντιτς και Μίτροβιτς συνεργάστηκαν άψογα, με τον τελευταίο να σουτάρει δυνατά, από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Επασί.

Στο 17ο λεπτό η Σερβία έχασε ξανά μοναδική ευκαιρία για να ανοίξει το σκόρ. Μετά από αλλεπάλληλα λάθη των αμυντικών του Καμερούν, ο Μίτροβιτς βρέθηκε ολομόναχος στην καρδιά της μεγάλης περιοχής των Αφρικανών, στέλνοντας με δυνατό συρτό σούτ την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Η απάντηση του Καμερούν ήρθε δύο λεπτά αργότερα, με τον Κουντέ να σουτάρει δυνατά, από δεξιά μες στην μεγάλη περιοχή των Σέρβων, αλλά ο Βάνια Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς απέκρουσε την μπάλα, διώχνοντας την δύσκολα σε κόρνερ.

Σο 29ο λεπτό το Καμερούν άνοιξε το σκόρ! Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κουντέ από αριστερά, ο Ενκουλού πήρε την κεφάλια μέσα στην περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στον εντελώς αφύλακτο Καστελέτο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει με κοντινή προβολή το 1-0.

Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου (45'+1), η Σερβία ισοφάρισε. Μετά από κόρνερ του Τάντιτς από αριστερά, ο Πάβλοβιτς πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή του Επασί, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Καμερούν, γράφοντας το 1-1.

Δύο λεπτά αργότερα ήρθε η απόλυτη ανατροπή. Με ένα όμορφο μακρινό σούτ, ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-1 υπέρ της Σερβίας. 

Υποδειγματική ανάπτυξη από τους Σέρβους και 3-1 στο 55ο λεπτό! Τάντιτς, Μιλίνκοβιτς, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Μίτροβιτς έκρυψαν την μπάλα μέσα στην περιοχή του Καμερούν, με τον άσσο του ΠΑΟΚ να δίνει έτοιμο γκόλ στον τελευταίο, ο οποίος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα! 

Στο 64ο λεπτό ο Αμπουμπακάρ με υπέροχο πλασέ μείωσε σε 3-2 για να έρθει ξανά... τούμπα το παιχνίδι, ένα λεπτό μόλις αργότερα. Μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Αμπουμπακάρ, ο Μότινγκ με δυνατό πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς, κάνοντας το 3-3.

Ευκαιρία για την Σερβία στο 89'. Ο Κόστιτς έστρωσε όμορφα την μπάλα στον Μίτροβιτς, μέσα στην μεγάλη περιοχή, ο οποίος έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Επασί. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code