ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λαμία - Βόλος 2-2: Ματσάρα, γκολάρες και από...ένα βαθμό και για τους δύο

 


Η Λαμία ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με τον Βόλο με 1-1, για την ενδέκατη αγωνιστική της Super League 1. Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στους εννέα πόντους (10η θέση), ενώ οι Θεσσαλοί πήγαν στους 21 πόντους (3η θέση).

Η ομάδα από την Στερεά Ελλάδα άνοιξε το σκορ με 1-0 με το δυνατό δεξί σουτ του Ντε Βινσέντι. Άμεση ήταν η απάντηση των φιλοξενούμενων, αφού με ασίστ του Τσοκάνη, ο Φερνάντες έκανε το 1-1 στο 38' λεπτό με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Η Λαμία έκανε το 2-1 στο επόμενο λεπτό με το γκολ του Νούνιες με σουτ από κοντά στο 39' λεπτό. Το 2-1 για την Λαμία ήταν το σκορ του πρωτου ημιχρόνου.

Με δεύτερη ασίστ του Τσοκάνη, ο Μπαριέντος με διαγώνια βολίδα έκανε το 2-2 στο 56' λεπτό, Στα επόμενα λεπτά και οι δύο ομάδες είχαν φάσεις, με την Λαμία κυρίως να έχει περισσότερα σουτ, αλλά το τελικό σκορ παρέμεινε στο 2-2.

Λαμία (Τζανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Γκοράνοφ, Αντέτζο, Κορνέζος, Σιμόν, Τζανδάρης, Σλίβκα, Νούνιες (83' Ασκόφσκι), Τσιλούλης (68' Γιακουμάκης), Ντε Βινσέντι (77' Μπεχαράνο), Μανούσος (76' Μποάκι)

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Ουές (46' Λούνα), Σιέλης, Εσκοβάλ, Άλχο, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ντέλετιτς (68' Κούτσιας), Νοκέρ (46' Μεσκίδα), Φερνάντες (86' Πίρινεν), Οζέγκοβιτς (86' Ματίγια)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code