ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πέρασε ''αέρας'' απ' τη Νίκαια! (Ιωνικός-ΠΑΟΚ 0-3)


Στον Πειραιά, ο ΠΑΟΚ ήθελε να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι για να διατηρηθεί στην πρώτη 5άδα του πρωταθλήματος, πράγμα το οποίο κατάφερε και συνεχίζει από 'κει που το άφησε με τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Οι ''ασπρόμαυροι'' μπήκαν στο παιχνίδι διατηρώντας την πρωτοβουλία των κινήσεων απέναντι σε έναν αμυντικογενή Ιωνικό, όπως ήταν και το λογικό.

Αντ' αυτού η πρώτη επικίνδυνη στιγμή στο ματς ήρθε από τον Ιωνικό. Ο Ελευθεριάδης έφυγε στην κόντρα, γύρισε την μπάλα στον Σάκιτς, ο οποίος έκανε δυνατό σουτ αλλά ο Ίνγκασον ήταν εκεί και απομάκρυνε με το κεφάλι. 

Οι Θεσσαλονικείς ήταν κυρίαρχοι στα επόμενα λεπτά και το γκολ δεν άργησε πολύ να έρθει. Στο 27ο λεπτό, Κωνσταντέλιας, Ράφα και Φελίπε Σοάρες συνεργάστηκαν, με τον τελευταίο να νικάει από κοντινή απόσταση τον Χουτεσιώτη.

Ο ΠΑΟΚ ζεστάθηκε για τα καλά και 7 λεπτά αργότερα, ο Νέλσον Ολιβέιρα με σουτ εκτός περιοχής από πάσα του Κωνσταντέλια, ο οποίος εκμεταλλέυτηκε μεγάλο λάθος του Τσιγκρίνσκι, διαμόρφωσε το 0-2 δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης στο ''δικέφαλο του Βορρά'', σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε και το πρώτο ημίχρονο.

Oι δύο ομάδες μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς αλλαγές.

Η πρώτη σημαντική ευκαιρία για το δεύτερο μέρος ήρθε στο 52' με τον Κωνσταντέλια να μην πιάνει καλά το σουτ από πλεονεκτική θέση και τον γκολκίπερ του Ιωνικού να μπλοκάρει.

Στο 57' ο Αουγκούστο μετά από πάσα του Ζίβκοβιτς στην κόντρα σημείωσε το 0-3 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση του ΠΑΟΚ.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού, όπως ήταν λογικό έπεσε και το ματς ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να παίρνει μια εύκολη νίκη, που τον διατηρεί σε καλή τροχιά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ιωνικός: Xoυτεσιώτης, Μύγας, Σάκιτς, Τσιγκρίνσκι, Ούγκο Σόουζα, Ρομαό, (Κάνιας), Φαντιγκά, (Μασάς), Ελευθεριάδης, (Ιωαννίδης) Σεμπά, (Τσίμπσα), Λοβέρα, (Μεντόζα), Μάντζης.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ράφα Σοάρες, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Σβαμπ, Ντάγκλας Αουγκούστο, (Ντάντας), Α. Ζίβκοβιτς, (Κουαλιάτα), Κωνσταντέλιας, (Μπίσεσβαρ), Φιλίπε Σοάρες, (Ελ Καντουρί), Ολιβέιρα (Μπράντον Τόμας).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code