ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code
































ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα: Ντεμπούτο Σιντιμπέ με rotation και φόντο τους «16»



 Με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ να αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο, η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (20/10, 19:00) στην OPAPA ARENA τον ΠΑΣ Γιάννινα για τους «16» του κυπέλου Ελλάδος. Απρόοπτο με Μοχαμαντί και Άμραμπατ για την Ένωση, που θα προβεί σε αρκετές αλλαγές, ενώ ο ΠΑΣ έβγαλε διπλή αποστολή για τους συνεχόμενους αγώνες απέναντι σε ΑΕΚ και Ιωνικό (23/10, 16:00).


Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στην αυλαία της για την φετινή χρονιά στον θεσμό του κυπέλου, και θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να περάσει στον επόμενο γύρο, με τον Ματίας Αλμέιδα να αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές rotation, με σκοπό να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς παίχτες,  όπου έχουν συνεχόμενα παιχνίδια ενόψει την συνέχειας του πρωταθλήματος.

Απρόοπτα προέκυψαν μετά την τελευταία προπόνηση για την Ένωση καθώς ο Άμραμπατ έμεινε εκτός, καθώς κατά την διάρκεια της σημερινής προπόνησης ένοιωσε ενοχλήσεις, με τις πρώτες εξετάσεις να δείχνουν πως έχει υποστεί θλάση και μένει να φανεί ο ακριβής χρόνος απουσίας του. Επίσης εκτός έμεινε την τελευταία στιγμή και ο Μοχαμαντί έχοντας ενοχλήσεις, και αποφασίστηκε να μην ρισκάρουν την συμμετοχή του, με τον νεαρό Ραντόνια να παίρνει την θέση του. Απών συνεχίζουν να είναι οι Τσουμπέρ και Φαν Βέρτ, ενώ οι Βίντα και Αθανασιάδης έμειναν εκτός για λόγους ξεκούρασης. Επιστροφή στην αποστολή για τον Γιώργο Τζαβέλλα μετά από τον τραυματισμό του στο χέρι, χωρίς να αποκλείεται να ξεκινήσει βασικός. Στην ενδεκάδα αναμένεται να βρίσκονται και οι Μάνταλος, Γιόνσον και πιθανώς ο Γαλανόπουλος.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Θανάση Στάικου κατέβηκε στην Αθήνα με διπλή αποστολή, καθώς σήμερα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, ενώ την Κυριακή (23/10) θα τεθεί αντιμέτωπη με την αντίστοιχη του Ιωνικού για την 9η αγωνιστική της Super League.

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Σταματελόπουλος και Σούλης, οι Κύρκος, και Λώλης Ν, που αποκλείστηκαν για λόγους τακτικής. ενώ ο Ποζνάνσκι βρίσκεται στην αποστολή, αλλά δεν θα αγωνιστεί με την ΑΕΚ, όμως θα μπει στις προπονήσεις για να είναι έτοιμος για το παιχνίδι απέναντι στον Ιωνικό.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Θεοχάρης, Μουκουντί, Ραντόνια, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.

Η αποστολή του ΠΑΣ: Πριόρ, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Ποζνάνσκι, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Τσίρης, Μπακαδήμας, Καραχάλιος, Κιάκος, Μπιλμπάο, Τζίμας, Τσάβος, Λιάσος, Μορέιρα, Λώλης, Ριένστρα, Ροσέρο, Παμλίδης, Φοφανά, Μπάλαν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


 

Ad Code