ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Matjaž Hafner στο sngreece.gr: "Να έχουμε στο μυαλό μας ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στον ΠΑΟΚ"

 




Ο προπονητής της Naefels Volleyball, Matjaž Hafner μίλησε αποκλειστικά στο sportsnewsgreece.gr και στον Άρη Κατσίδη, για τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ για την φάση των 32 του Challenge Cup.

Η Naefels είναι μια πολύ καλή ελβετική ομάδα της περιοχής του Glarus Nord, οπού εκεί βρίσκονται πολύ όμορφα φυσικά τοπία, κυρίως γύρω από λίμνες, για αυτό και όπως έχει αναφέρει σε δηλώσεις του o κόουτς Hafner, οι παίκτες του έδωσαν ποδήλατο για να εξερευνήσει την φύση. 

Είναι μια παραδοσιακή δύναμη στο βόλεϊ στην χώρα της Κεντρικής Ευρώπης, αφού έχει κατακτήσει συνολικά εννέα πρωταθλήματα,  οχτώ κύπελλα και οχτώ σούπερ καπ, ενώ φέτος επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

Στο πρώτο σετ του πρώτου αγώνα έκανε την έκπληξη κόντρα στον ΠΑΟΚ, αφού το πήρε με 25-20. Οι "ασπρόμαυροι" υπερασπίστηκαν την έδρα τους και πήραν τα υπόλοιπα τρία σετ (25-20, 25-15, 25-13) και συνεπώς την νίκη. Όλα βέβαια θα κριθούν στην ρεβάνς, η οποία είναι προγραμματισμένη στην έδρα της ελβετικής ομάδας, την Τετάρτη (19/10, 20:00).

Ο προπονητής, Matjaž Hafner κατάγεται από την Σλοβενία, ενώ έχει επιτυχίες και στο εξωτερικό, αφού πέρσι πέτυχε διακρίσεις στο αυστριακό πρωτάθλημα, κάτι που θέλει να επαναλάβει φέτος με την ομάδα της Naefels στο ελβετικό πρωτάθλημα. 

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο κόουτς Matjaž Hafner στο sportsnewsgreece.gr και στον Άρη Κατσίδη: 

Θα αντιμετωπίσετε τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (19/10). Ποιες είναι οι απόψεις σας για τον πρώτο αγώνα; Πώς σχεδιάζετε να τους νικήσετε;


Νομίζω ότι ξεκινήσαμε το ματς πολύ καλά και αιφνιδιάσαμε τον ΠΑΟΚ με το παιχνίδι μας και με την πίεση μας στους εξωτερικούς hitters. Το SideOut μας ήταν καλό και παίζαμε πολύ καλά στο μπλοκ, ενώ έκαναν κάποια λάθη στην επίθεση.

Μπορέσαμε να ακολουθήσουμε το παιχνίδι μας μέχρι τα μέσα του δεύτερου σετ, αλλά στη συνέχεια κέρδισαν δύο μεγάλους πόντους και είχαν μαζί τους, την ενέργεια μέχρι το τέλος του αγώνα. Μας έβαλαν πολύ πίεση με το σερβίς τους.

Για το ματς της Τετάρτης (19/10) πρέπει να συνεχίσουμε να ασκούμε πίεση με το σερβίς μας και να έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην επίθεση μας, αυτό πιστεύω ότι θα είναι το κλειδί.


Ποια είναι η φιλοσοφία της ομάδας σας και ποια νοοτροπία θέλετε να βγάζετε στο παρκέ;

Θέλω η ομάδα μου να έχει την νοοτροπία των δύο πρώτων σετ από τον πρώτο αγώνα και να έχουμε στο μυαλό μας ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στον ΠΑΟΚ και αν παίξουμε καλά μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη, είμαστε ακόμα αουτσάιντερ αυτού του αγώνα.

Πώς αξιολογείτε το επίπεδο του Challenge Cup συνολικά;

Το Challenge Cup είναι μια δυνατή διοργάνωση. Υπάρχουν κάποιες πραγματικά καλές ομάδες στο κύπελλο. Αλλά κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι διαφορετικό από το εγχώριο πρωτάθλημα, επομένως είναι πολύ ενδιαφέρουσα διοργάνωση.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code