ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ-Λαμία 0-0 : Λευκή ισοπαλία στο Γεντί Κουλέ


Ισόπαλοι χωρίς σκορ, αναδείχθηκαν ΟΦΗ και Λαμία, στο μάτς που έριξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ. 

Στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης έπεσε η αυλαία της 9ης αγωνιστικής, με τον ΟΦΗ και την Λαμία να μοιράζονται από έναν βαθμό, σε ένα ματς χωρίς σκορ αλλά με καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ και έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας, σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. 

Με αντεπιθέσεις προσπάθησε να απειλήσει η ομάδα της Λαμίας, η οποία αμυνθηκε σωστά και έχασε ορισμένες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκόρ στο Ηράκλειο, κυρίως με τον Μανούσο. 

Στους 6 βαθμούς έφτασε ο ΟΦΗ, που βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας, ενώ αντίστοιχα στους 8 βαθμούς έφτασε η Λαμία. 


 Το παιχνίδι

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με τον Περέα να χάνει τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκόρ στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης : Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τοράρισον, ο Ισπανός άσσος πήρε την κεφάλια, από πολύ επικίνδυνη θέση μέσα στην περιοχή, στέλνοντας την μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Σαράνοφ.

Πέντε λεπτά αργότερα, στο 17ο λεπτό, ήταν η σειρά της Λαμίας να απαντήσει στις ευκαιρίες, με τον Νούνιες να μην μπορεί να κερδίσει τον Μανδά σε τετ α τετ, μετά από εξαιρετική μακρινή μπαλιά του Ατέντζο, στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 37ο λεπτό, ο Τοράλ έκανε μια πανέξυπνη κάθετη πάσα στον Τζού, κάθετα προς την περιοχή της Λαμίας, με τον Κορνέζο να αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο, προλαβαίνοντας και διώχνοντας την μπάλα!

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψαν να ανοίξουν το σκόρ. Μετά από γρήγορη αντεπίθεση, ο Μανούσος κινήθηκε απειλητικά προς την εστία των Κρητικών, με το σούτ του όμως, να μπλοκάρεται από τον Μανδά. 

Νέα ευκαιρία για την Λαμία στο 56' να ανοίξει το σκόρ, με τον Μανούσο να κάνει υπέροχη ατομική προσπάθεια, περνώντας δύο παίχτες, χωρίς να καταφέρει όμως να κερδίσει εξ επαφής τον Μανδά. 

Τεράστια ευκαιρία για τον ΟΦΗ στο 72' με τον Ντουρμισάι να πιάνει ένα καταπληκτικό ευθύβολο σούτ, μέσα από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σαράνοφ!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code