ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανατροπή για να γουστΆρης στο Κλεάνθης Βικελίδης

 


Διάθεση και δυναμική έδειξαν οι δύο ομάδες στην αρχή του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν κλασικές ευκαιρίες. Στο 9' λεπτό, ο Εμβιλά αν και είχε χώρο για να πασάρει, έκανε ένα σουτ εκτός περιοχής μετά από πάσα του Ελ Αραμπί. Στο 15' λεπτό, οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να ανοίξουν  το σκορ και να κάνουν το 1-0 με τον Μασούρα. Μια ιδιαίτερη φάση ήταν το σουτ του Μπιέλ στο 26' λεπτό. Οι κιτρινόμαυροι ανέβασαν ρυθμό στα τελευταία λεπτά, αλλά δεν βρήκαν τρόπο να κάνουν φάσεις και να ισοφαρίσουν, με τους Πειραιώτες να διατηρούν το προβάδισμα τους στο 1-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και απείλησαν με το σουτ του Γκρέι στο 47' λεπτό΄. Οι κιτρινόμαυροι είχαν το πάνω χέρι στο δεύτερο ημίχρονο και ανέβασαν τον ρυθμό τους, με τον Ιτούρμπε να κάνει ένα καλό σουτ έξω από την περιοχή στο 56' λεπτό. Σουτ είχε και ο Χάμες στο 64' λεπτό μετά από μπαλιά του Μασούρα, με την μπάλα να πηγαίνει έξω. Ο Κολομβιανός άσος έδειξε ότι θέλει χρόνο ακόμη να βρει τα πατήματα του. Ο Άρης έκανε την ανατροπή του αγώνα μέσα σε τρία λεπτά, με τα γκολ του Μαντσίνι στο 76' λεπτό και του Πάλμα μετά από γύρισμα του Μανού Γκαρθία στο 79' λεπτό. Οι κιτρινόμαυροι διατήρησαν το προβάδισμα τους στα τελευταία λεπτά και νίκησαν τον Ολυμπιακό με ανατροπή με 2-1.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Νταμπό (87' Πίρσμαν), Ντιοπ, Μαντσίνι, Μάνου Γκαρθία (88' Ζερβινιό), Ιτούρμπε (69' Καμάτσο), Γκρέι (60' Πάλμα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Μανωλάς, Μπα, Βρσάλικο (63' Άβιλα), Ρέαμπτσιουκ, Ίνμπομ Χουάνγκ (79' Ουί Τζο Χουάνγκ), Εμβιλά, Χάμες Ροντρίγκες (72' Αγκιμπού Καμαρά), Μασούρας (79' Μπόουλερ), Μπιέλ, Αραμπί (64' Μπακαμπού).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code