ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τσέλσι: Ο Καντέ αρνήθηκε την προφορική πρόταση για ανανέωση συμβολαίου 2+1 έτη

 


Η Τσέλσι προχώρησε τον Αύγουστο που μας πέρασε στην απόφαση να κάνει μία προφορική πρόταση στον μεσοεπιθετικό της Ενγκολό Καντέ, με σκοπό την ανανέωση συνεργασίας τους για ακόμη 2 χρόνια, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή από τον Γάλλο σύμφωνα με τα δημοσίευμα του Athletic.


Η Τσέλσι δείχνοντας ξεκάθαρα τις προθέσεις της στο να συνεχίσει να έχει στο ρόστερ της τον Γάλλο μεσοεπιθετικό Ενγκολό Καντέ, προχώρησε και στην άμεση προφορική πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του το οποίο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2023.


Σύμφωνα, όμως, με δημοσιεύματα του Athletic, τον Αύγουστο που μας πέρασε ο Γάλλος απάντησε αρνητικά στην συγκεκριμένη πρόταση της νέας διοίκησης των Λονδρέζων. Το συμβόλαιο που προτάθηκε στον ίδιο είναι η ανανέωση για ακόμη 2 έτη, με δυνατότητα επέκτασης για ακόμη έναν χρόνο.


Ωστόσο, ο λόγος που φαίνεται πίσω από την αρνητική απάντηση του 31χρονου μέσου, είναι το γεγονός ότι σε συζήτηση με την προηγούμενη διοίκηση της ομάδας μιλούσαν για ανανέωση 3ετιας και με δυνατότητα επέκτασης έναν ακόμα χρόνο. Η μικρότερη σε διάρκεια πρόταση συμβολαίου που έγινε από την νέα πλέον διοίκηση φαίνεται και να προκάλεσε την αρνητική απάντηση του Καντέ.


Παρόλα αυτά, οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών θα συνεχιστούν μέχρι να βρεθεί η λύση πάνω στην ανανέωση συμβολαίου του Γάλλου, διαφορετικά θα αφεθεί το καλοκαίρι του 2023 ελεύθερος από το 2016 που βρίσκεται στον σύλλογο.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code