ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ενδιαφέρον από Ουτρέχτη για Τσιγγάρα


Έντονη επιθυμία του ολλανδικού συλλόγου αναφορικά με την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή των «ασπρόμαυρων», αποβλέποντας στο δανεισμό του – Καμία «αντίδραση» από ΠΑΟΚ!

Ενδιαφέρον από την Ουτρέχτη εξεφράστηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα για τον Χάρη Τσιγγάρα, επιθυμώντας να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή των «ασπρόμαυρων» με μορφή δανεισμού εν μέσω ενός διαστήματος που δεν έχει πάρει συμμετοχικό χρόνο στις επίσημες υποχρεώσεις του Δικεφάλου, με τον αστερίσκο ότι προσωρινώς μαίνονται περαιτέρω εξελίξεις αναφορικά με το εν λόγω ζήτημα!

Σημειώνεται ότι ο νεαρός μέσος έχει συμβόλαιο με τους «ασπρόμαυρους» έως και το 2024, με την υποσημείωση ότι τον περασμένο χειμώνα ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Θεσσαλονικείς, εξαργυρώνοντας τις καλές του εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Από πλευράς «ασπρόμαυρων» δεν έχει υπάρξει κάποια «αντίδραση», αλλά ούτε και ξεκάθαρη πλεύση αναφορικά με τη διατήρηση του Χάρη Τσιγγάρα στο έμψυχο δυναμικό κι ως εκ τούτου αναμένονται οριστικές εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών.

Πρόβλημα με Τσιγγάρα στον ΠΑΟΚ

Έντονο πρόβλημα στους κοιλιακούς του έχει αποκομίσει ο Χάρης Τσιγγάρας και στο πλαίσιο της προφύλαξής του δεν αγωνίστηκε στις διπλές αναμετρήσεις απέναντι στη Λέφσκι Σόφιας για το δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League, με την υποσημείωση ότι βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» αναφορικά με την ομαλότερη εξουδετέρωση του προβλήματος.

Ειδικότερα, οι άνθρωποι του Δικεφάλου σε συνδυασμό με τη συνεννόηση που εκπονήθηκε μαζί του, αποφάσισαν από κοινού να προχωρήσουν σε θεραπείες προκειμένου να αποφευχθεί ενδεχόμενη επέμβαση, δεδομένου ότι το εν λόγω θέμα χρίζει λεπτής ιατρικής αντιμετώπισης κι ως εκ τούτου προβάλλει επιτακτική η ανάγκη προσεκτικής διαχείρισης.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα προαναφερθέντα, τόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όσο και οι συνεργάτες του, προτίμησαν την προφύλαξή του στις δύο πρώτες επίσημες υποχρεώσεις των «ασπρόμαυρων» με ορίζοντα τη νέα αγωνιστική περίοδο, αναμένοντας την πλήρη ανάρρωση του Τσιγγάρα για την εκ νέου επιστροφή του σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς και κατ’ επέκταση την πίστωσή του ως αξιόπιστη μονάδα με αφορμή τις αρχικές συνθέσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code