ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Για φιλικό στην Κύπρο ο ΠΑΟΚ


Επιβεβαίωση από γειτονικά μέσα ενημέρωσης αναφορικά με τη φιλική αναμέτρηση των «ασπρόμαυρων» απέναντι στον Άρη Λεμεσού – Όλα όσα επισημαίνονται σε σχετικά δημοσιεύματα.

Πληθώρα κυπριακών δημοσιευμάτων υπογράμμισε ότι το «ασπρόμαυρο» συγκρότημα αναμένεται να προσγειωθεί στη μεγαλόνησο εντός λίγων ημερών προκειμένου να αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τον Άρη Λεμεσού, δεδομένου του πρόωρου αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σύμφωνα με σχετικές αναφορές, το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει προγραμματίσει την παρουσία του στην Κύπρο από τις πέντε έως τις επτά Αυγούστου με ορίζοντα να κοντραριστεί απέναντι στον Άρη Λεμεσού, φουλάροντας με φιλικές συγκρούσεις το διάστημα αποχής του από τις επίσημες υποχρεώσεις πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Παναιτωλικό.

«Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα βρεθεί στο νησί μας το διάστημα 5-7 Αυγούστου και στις 6 του μήνα θα δώσει φιλικό με τον Άρη πιθανότατα στο Τσίρειο.

Ακόμα δεν έχουν γνωστοποιηθεί οι λεπτομέρειες του φιλικού, πράγμα που θα γίνει τις επόμενες μέρες», όπως αναφέρει το balla.com.cy.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code