ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



Εθνική Ομάδα: Ενσωματώθηκε και ο Ντόρσει


Παρουσία ενός νέου προσώπου διεξήχθη η σημερινή προπόνηση της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, καθώς στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ βρέθηκε ο Τάιλερ Ντόρσει, ο οποίος επέστρεψε από τις ΗΠΑ για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο ομογενής γκάρντ, που πρόσφατα υπόγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ντάλλας Μάβερικς, έδωσε το παρών στην σημερινή προπόνηση αν και δεν μπορούσε να συμμετέχει σε αυτήν, λόγω των περιορισμών που έχει επιβάλλει το NBA, σχετικά με τους διεθνείς παίκτες. 

Ο 26χρόνος γκαρντ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με τον ομοσπονδιακό προπονητή Δημήτρη Ιτούδη, όσο και με τους συμπαίκτες του, με τους οποίους θα μπορεί να προπονηθεί από αύριο 04/08, που λήγει ο περιορισμός του NBA για όσους αγωνίζονται σε αυτό και παράλληλα εκπροσωπούν τις εθνικές τους ομάδες. 

Αυτό σημαίνει πως από αύριο δικαίωμα συμμετοχής στις προπονήσεις της ομάδας θα έχουν τόσο ο Γιάννης όσο και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, γεγονός που επιτρέπει στον Δημήτρη Ιτούδη να δουλέψει για πρώτη φορά με όλους τους διαθέσιμους παίκτες που έχει στο ρόστερ του. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


 

Ad Code