ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ίβιτς: «Ομάδα με ποιότητα και καλό προπονητή ο Άρης»

 



Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβιβ, Βλάνταν Ίβιτς μίλησε λίγο πριν τον πρώτο αγώνα της ομάδας του απέναντι στον Άρη στο πλαίσιο της γ' προκριματικής φάσης του Europa Conference League, υπογραμμίζοντας τις απόψεις του για τους κιτρινόμαυρους. 


Αναλυτικά:


Για τη γνωριμία του με τον Άρη: «Το σπίτι μου είναι στη Θεσσαλονίκη και φυσικά όταν είμαι εκεί και έχω χρόνο βλέπω τους αγώνες εκεί. Άλλαξαν μεγάλα κομμάτια της ομάδας, έφεραν ποιοτικούς παίκτες. Την περασμένη σεζόν είχαν την καλύτερη σεζόν εδώ και πολύ καιρό. Φυσικά αξίζουν σεβασμό, Αυτή είναι μια ποιοτική ομάδα με καλό προπονητή, η οποία έχει σημειώσει πρόοδο τα τελευταία χρόνια με νέο ιδιοκτήτη. Πρέπει να σκεφτούμε τους εαυτούς μας γιατί θέλουμε να προχωρήσουμε στην επόμενη επίπεδο, πρέπει να σκεφτούμε πώς θα παίξουμε και πώς θα τους κερδίσουμε για να είμαστε στον επόμενο γύρο».

Για τις προσδοκίες του από την ομάδα του: «Θέλω να δω συγκέντρωση από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι το τέλος, αλλά και σοβαρή προετοιμασία πριν το παιχνίδι – για το ίδιο το παιχνίδι. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δουλέψαμε αυτήν την εβδομάδα για το τι πρέπει να βελτιωθεί, τι να αφήσουμε, πώς να παίξουμε πιο δημιουργικά και πώς να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση Στο πίσω μέρος. Δουλεύουμε σε όλα τα μέρη του παιχνιδιού. Θέλουμε να δουλέψουμε για την ταυτότητά μας, μεγαλώνουμε σιγά σιγά και κάθε παιχνίδι που περνά θα είναι καλύτερο για εμάς. Κάθε ομάδα χρειάζεται χρόνο και καλά παιχνίδια για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code