ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Συμφωνία Τσέλσι - Μπαρτσελόνα για Ντε Γιονγκ


Δημοσιεύματα ισπανικών μέσων ενημέρωσης υποστηρίζουν πως η Μπαρτσελόνα έχει δώσει τα χέρια της με την Τσέλσι για την απόκτηση του Φρένκι Ντε Γιονγκ, παρά την ήδη συμφωνία των μπλαουγκράνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σφήνα στη συμφωνία των 85 εκατ. ευρώ μεταξύ Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Φρένκι Ντε Γιονγκ έχει μπει η Τσέλσι προκειμένου να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της τον 25χρονο μέσο, καταθέτοντας σύμφωνα με την ισπανική SPORT, πρόταση στους Καταλανούς, η οποία ξεπερνά τα 80 εκατ. ευρώ συμπεριλαμβανομένων και των μπόνους. 

Από πλευράς Μπαρτσελόνα έχει ξεκαθαριστεί τόσο από τον πρόεδρο Τζουάν Λαπόρτα, όσο κι από τον προπονητή της, Τσάβι, πως επιθυμούν την παραμονή του Ντε Γιονγκ, εντούτοις, του ζητούν να μειώσει τις ετήσιες απολαβές του κατά 50%, κάτι το οποίο ο Ολλανδός δεν αποδέχεται, έχοντας εκδηλώσει το θυμό του με την ισπανική ομάδα.   

Ως εκ τούτου, το μόνο που απομένει είναι η οριστική απόφαση του Φρένκι Ντε Γιονγκ, δεδομένου ότι δεν είναι αρνητικός σε ενδεχόμενη μετακίνησή του στο Λονδίνο, με την υποσημείωση ότι δεν ενθουσιάζεται με την προοπτική των κόκκινων διαβόλων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code