ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Μπολόνια και Σαμπντόρια κοιτούν Τσιγγάρα

Υπό την αιώρηση μεταγραφικών σεναρίων αναφορικά με το ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων για το νεαρό μέσο, οι «ασπρόμαυροι» διαμορφώνουν τα δεδομένα τους.

Μεταγραφικά σενάρια που επισήμαναν το ενδιαφέρον των Μπολόνια – Σαμπντόρια δημιουργήθηκαν τη εκ νέου τη χθεσινή (23/08) μέρα στο πλαίσιο της απόκτησης του Χάρη Τσιγγάρα προσανατολισμένα υπό καθεστώς δανεισμού με οψιόν αγοράς ύψους τριών εκατ. ευρώ! Στην παρούσα φάση, δείγματα «αντίδρασης» από πλευράς Δικεφάλου δεν έχουν προκύψει κι επί της ουσίας αιωρούνται πάνω του τα εν λόγω δημοσιεύματα…

Η αλήθεια είναι πως ο νεαρός χαφ έχει φιγουράρει εκ νέου σε μεταγραφικό επίπεδο, δεδομένων των «κρούσεων» από Βέλγιο και Ολλανδία, με την υποσημείωση πως στους Θεσσαλονικείς δεν υπάρχει θετική προοπτική παραχώρησής του υπό τη φόρμουλα δανεισμού, προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες φαντάζει ακόμη πιο δύσκολο, ρίχνοντας στο «κόλπο» και την τρέχουσα κατάσταση της μεσαίας γραμμής!

Αξίζει να επισημανθεί πως ο Χάρης Τσιγγάρας ανανέωσε το συμβόλαιό του έως και τον Ιούνιο του 2024, ενώ από πλευράς ΠΑΟΚ έχει τεθεί σε πρώτο πλάνο η αναπροσαρμογή των συμβολαίων στα παιδιά των τμημάτων υποδομής, με ορίζοντα μέγιστης οικονομικής ικανοποίησης, χωρίς για την ώρα να έχει προκύψει κάτι περαιτέρω αναφορικά με τις προτάσεις που έχουν στα χέρια τους οι επιτελείς του Δικεφάλου.



 


 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code