ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κλοπ: «Κάναμε άσχημο ματς, δεν αξίζαμε κάτι περισσότερο»


Οι τοποθετήσεις του τεχνικού της Λίβερπουλ με αφορμή την ισοπαλία που αποσπάστηκε κατά την αυλαία του πρωταθλήματος της Premier League απέναντι στη Φούλαμ: «Κάναμε άσχημο ματς, δεν αξίζαμε κάτι περισσότερο», επισήμανε μεταξύ άλλων.

Η πρώτη απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα ήρθε πολύ νωρίς για τη Λίβερπουλ, δεδομένου ότι αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα.

Σημειώνεται ότι οι ρεντς υπέπεσαν σε σωρεία λαθών κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κι ως εκ τούτου βρέθηκαν δύο φορές να κυνηγούν το σκορ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να παραδέχεται σε δηλώσεις του πως το σύνολό του δεν άξιζε κάτι παραπάνω από τον έναν βαθμό.

"Το καλύτερο πράγμα αναφορικά με το ματς είναι το αποτέλεσμα. Κάναμε ένα πάρα πολύ κακό παιχνίδι. Η συμπεριφορά μας δεν ήταν σωστή από την αρχή του ματς.

Πήραμε έναν πόντο κάνοντας ένα κακό παιχνίδι και δεν αξίζαμε κάτι περισσότερο", τόνισε ο Γερμανός προπονητής και πρόσθεσε:

"Χρειάζεται να βελτιωθούμε πάρα πολύ. Κάναμε το αντίθετο από αυτό που θέλαμε να κάνουμε. Ο διαιτητής δεν επηρέασε το αποτέλεσμα.

Δεν είχαμε ποτέ το μομέντουμ. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τον αγώνα έχοντας τις μεγαλύτερες ευκαιρίες αλλά πιθανότατα δεν αξίζαμε τη νίκη".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code