ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ειλημμένη απόφαση να φύγουν Κούρτιτς και Αουγκούστο

Τα πεπραγμένα της συνύπαρξης των δύο ποδοσφαιριστών στις αναμετρήσεις των «ασπρόμαυρων» – Φλερτ με αποχώρηση σε περίπτωση που δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες και σκανάρισμα αγοράς μέσου από πλευράς ΠΑΟΚ!

Όλα δείχνουν πως την επικείμενη αγωνιστική σεζόν οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να μην πορευτούν με τους Ντόουγκλας Αουγκούστο και Γιάσμιν Κουρτιτς, δεδομένου ότι σε περίπτωση διαμόρφωσης των κατάλληλων συνθηκών, δεν αποκλείεται η αποχώρηση αμφότερων των ποδοσφαιριστών, έχοντας συνάμα χορηγηθεί τιμωρία για τη συμπεριφορά τους στην επαναληπτική αναμέτρηση των «ασπρόμαυρων» απέναντι στη Λέφσκι Σόφιας βάσει εσωτερικού κανονισμού.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον υπάρξει αποχώρηση, οι ιθύνοντες του Δικεφάλου πρόκειται να σκανάρουν την αγορά προκειμένου να εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους έναν μέσο, με την υποσημείωση της ήδη υπάρχουσας πληθώρας επιλογών (Σβαμπ, Τσιγγάρα Ντάντας) στη μεσαία γραμμή.

Σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα του Γιάσμιν Κούρτιτς, δεδομένου ότι οι ιθύνοντες του Δικεφάλου έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύουν να προχωρήσουν στην επέκταση του συμβολαίου του, εν μέσω ενός διαστήματος κατά το οποίο το ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων τουλάχιστον από τη μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας παραμένει «φιλολογικό» εν αντιθέσει με αυτό της Πίζα από τη δεύτερη!

Όσον αφορά τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, του οποίου το όνομα φιγουράρει σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια, δεδομένου τόσο της ηλικίας του, όσο και του γεγονότος ότι το συμβόλαιό του μπαίνει στο τελευταίο έτος, κι έχοντας ως γνώμονα τις ορθολογικές κινήσεις μετά τον πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να κινηθεί με γνώμονα την οικονομική του ικανοποίηση, η οποία αναπόδραστα θα επέλθει με την πώλησή του.

Συνεπώς, οι «ασπρόμαυροι» επιτακτικής ανάγκης είναι να πλεύσουν με προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ ενόψει συνέχειας, με την πλάστιγγα το εν λόγω χρονικό διάστημα να γέρνει κατά της παραμονής του Βραζιλιάνου χαφ στο συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, ανεξαιρέτως αν υπήρξε εξαρχής θετικότητα αναφορικά με την επέκταση της συνεργασίας του!

Αξίζει να επισημανθεί ότι Κούρτιτς και Αουγκούστο έχουν αγωνιστεί μαζί σε 30 αναμετρήσεις του Δικεφάλου, κι αν πρέπει να τονιστεί κάτι ιδιαίτερο από τη συνύπαρξη και των δύο είναι ότι μόνο στις εννιά ολοκλήρωσαν αμφότεροι το παιχνίδι, καταγράφοντας 90λεπτο, καθώς σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις ένας εκ των δυο είτε αντικαταστάθηκε είτε πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση.

Στον αντίποδα, η μοναδική τους «συνεργασία» σε γκολ σημειώθηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, με τον Κούρτιτς να μετατρέπει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Αουγκούστο.


 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code