ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η προετοιμασία για την πρεμιέρα με απουσίες



 Συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της πρεμιέρας της Super League την Κυριακή απέναντι στον Ιωνικό (21/8, 20:00), με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αντιμετωπίζει 3 απουσίες.


Επιστροφή στις προπονήσεις για τους πρασίνους μετά το χθεσινό ρεπό (15/8), με τους παίχτες και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ξεκινάνε την προετοιμασία για το παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στον Ιωνικό, χωρίς όμως να λείπουν και οι απουσίες.

Εκτός προγράμματος έμεινε ο Κρίστιαν Γκάνε που ταλαιπωρείται από ίωση ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Δημήτρης Κουρμπέλης καθώς ένοιωσε κάποιες ενοχλήσεις τις προηγούμενες ημέρες. Εκτός βρίσκετε και ο Σέκνεφελντ μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Σλάβια Πράγας όπου θα τον αφήσει εκτός για πάνω από 1 μήνα.


Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:


«Με απογευματινή προπόνηση μπήκε την Τρίτη στην τελική της ευθεία η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος την Κυριακή κόντρα στον Ιωνικό στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική και παιχνίδι. Θεραπεία ακολούθησε ο Σένκεφελντ, εκτός λόγω ίωσης έμεινε ο Γκάνεα ενώ αποφόρτιση έκανε ο Κουρμπέλης».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code