ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εθνική Μπάσκετ: Συνεχίζει με 16 εν όψει τουρνουά Ακρόπολις



Συνεχίζει την προετοιμασία της για το τουρνουά Ακρόπολις (17-19/8) η Εθνική Μπάσκετ του Δημήτρη Ιτούδη, με τα παιχνίδια την τελική πρόβα για το Eurobasket 2022. Ο Έλληνας προπονητής αποφάσισε να προχωρήσει στην προετοιμασία με 16 παίχτες αφήνοντας εκτός συνέχειας τους Γιάννη Κουζέλογλου και Δημήτρη Μωραΐτη, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα είχανε κοπεί από την 24άδα οι Γιώργος Τανούλης, Λευτέρης Μαντζούκας, Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο και Όμηρος Νετζήπογλου.


Το τουρνουά Ακρόπολις θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε εν όψει των επίσημων παιχνιδιών για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με Σερβία εκτός έδρας στις 25/8 και Βέλγιο εντός έδρας στις 28/8, πριν από το ταξίδι στο Μιλάνο για το Eurobasket 2022.

Το πρώτο ματς της Εθνικής είναι προγραμματισμένο για αύριο Τετάρτη (17/8, 21:00) με την Πολωνία, ενώ στις 18.00 η Τουρκία θα αντιμετωπίσει την Γεωργία.


Αυτοί που συνεχίζουν είναι οι: Καλάθης, Παπανικολάου, Σλούκας, Γιάννης, Θανάσης και Κώστας Αντετοκούνμπο, Παπαγιάννης, Παπαπέτρου, Λαρεντζάκης, Αγραβάνης, Κασελάκης, Μποχωρίδης, Ντόρσεϊ, Λούντζης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γόντικας. Τρεις θα πρέπει να κοπούν στις 30 Αυγούστου, ώστε στις 31 η Εθνική να ταξιδέψει στο Μιλάνο για την φάση των ομίλων του EuroBasket.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code