ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Λέστερ απέρριψε τα 70 € εκατομμύρια της Τσέλσι για Φοφανά



Άκαρπες αποδεικνύονται οι μέχρι τώρα προσπάθειες της Τσέλσι να ντύσει στα «μπλε» τον Γουέσλεϊ Φοφανά, καθώς η Λέστερ απέρριψε της δεύτερη πρόταση της, ύψους 70 € εκατομμυρίων, ξεκαθαρίζοντας ως ο παίχτης δεν πωλείται.


Μετά τα 60 € εκατομμύρια λίρες που έδωσε στην Μπράιτον για λογαριασμό του Μαρκ Κουκουρέγια, η Τσέλσι δείχνει διατεθημένει να μην σταματήσει σε τίποτα με σκοπό να ενισχυθεί και να εμφανιστεί πανέτοιμη για την νέα σεζόν, ανεβάζοντας την αρχική προσφορά της προς την Λέστερ για τον Φοφανά στα 70 € εκατομμύρια.

Μετά τις αποτυχημένες επαφές με αρκετούς παίχτες, και έχοντας χάσει ήδη τους Ραφίνια και Κουντέ από την Μπαρτσελόνα, ο μεταγραφικός σχεδιασμός της έχει μείνει αρκετά πίσω, και έτσι προσπαθεί να κερδίσει έδαφος ανεβάζοντας την αρχική προσφορά της προς την Λέστερ για τον Γουέσλεϊ Φοφανά. 

Η αρχική πρόταση των 60 εκατομμυρίων είχε απορριφθεί με συνοπτικές διαδικασίες, όμως σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο την Παρασκευή η Τσέλσι επέστρεψε με νέα προσφορά, με αυτήν να φτάνει στα 70 εκατομμύρια, ωστόσο, ξανά οι «αλεπούδες» ξεκαθαρίζουν ότι δεν επιθυμούν να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code