ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (21:45): Με στόχο το 2/2 στο πρωτάθλημα!


Στην Τούμπα με σκοπό να διπλασιάσει τις νίκες του αγωνίζεται η ομάδα του ΠΑΟΚ, υποδεχόμενη τον Ατρόμητο Αθηνών, ο οποίος ξεκίνησε νικηφόρα το πρωτάθλημα και ευελπιστεί σε ανάλογη συνέχεια (28/08, 21:45).

Ο Δικέφαλος του Βορρά προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με αντίπαλο τον Παναιτωλικό (1-0) και επιθυμεί να "ζευγαρώσει" τις νίκες του εντός έδρας, κάνοντας το δύο στα δύο τις πρώτες 2 αγωνιστικές. Αυτή τη φορά, αντίπαλος ο Ατρόμητος, ο οποίος παρουσιάστηκε βελτιωμένος σε σχέση με πέρυσι και ξεκίνησε νικηφόρα το πρωτάθλημα. Στα αγωνιστικά πλάνα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λευτέρη Λύραντζη, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις και τέθηκε νοκ-άουτ ενόψει του αποψινού αγώνα. Εκτός αποστολής βρίσκονται επίσης οι τραυματίες Μιχαηλίδης και Νάσμπεργκ, οι Ράφα Σοάρες και Κουαλιάτα βάσει επιλογών, ενώ οι Αντρέ Ρικάρντο, Κούτσιας και Τσιγγάρας θα αγωνιστούν σε φιλικό με τον ΠΑΟΚ Β' και έτσι αποκλείστηκαν από την πρώτη ομάδα. Στα θετικά να συμπεριληφθεί η επιστροφή των Ζίφκοβιτς, Βιεϊρίνια στην αποστολή μετά την απουσία τους στην πρεμιέρα λόγω τιμωρίας.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Σάστρε , Βιεϊρίνια , Ίνγκασον , Κάργας , Κουλιεράκης , Τσαούσης , Κούρτιτς , Σβαμπ , Φιλίπε Σοάρες , Ντάντας , Ντόουγκλας , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας , Α.Ζίβκοβιτς , Νάρεϊ , Μπράντον , Ολιβέιρα.

Από την πλευρά τους, οι Περιστεριώτες ξεκίνησαν με το "δεξί" το πρωτάθλημα, επικρατώντας στην έδρα τους με 3-1 του ΟΦΗ και θέλουν να συνεχίσουν το πρωτάθλημα όσο καλύτερα γίνεται. Επόμενη στάση το γήπεδο της Τούμπας, όπου θέλουν να παραμείνουν αήττητοι και να πάρουν το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούν κόντρα σε έναν δυνατό και ισχυρό Δικέφαλο. Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο Κρις Κόουλμαν είναι στην ευχάριστη θέση να μην μετράει απουσίες, αν εξαιρέσει κανείς τον Αθανασίου, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση και δεν πρόλαβε να μπει στην αποστολή. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται κανονικά στην αποστολή και στην διάθεση του Ουαλού προπονητή των Περιστεριωτών.

Η αποστολή του Ατρομήτου: Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Τζοβάρας, Οικονομίδης, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Μουνίθ, Ρομπάιγ, Τζαβίδας, Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος, Κιάρτανσον, Ροτάριου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code