ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μίλαν: Ανανεώθηκε του Τομόρι έως το 2027


Κάτοικος Μιλάνου για επιπλέον πέντε έτη θα παραμείνει ο Φικάγιο Τομόρι, με τον ιταλικό σύλλογο να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Άγγλο αμυντικό ως το καλοκαίρι του 2027.

Μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Μίλαν από τον Ιανουάριο του 2021 αποτελεί ο Φικάγιο Τομόρι, με τις δύο πλευρές να έχουν φτάσει σε οριστική συμφωνία κοινής πορείας για πολλά χρόνια ακόμα.

Αξίζει να επισημανθεί ότι η επικύρωση της εξαιρετικής αυτής σχέσης έγινε το βράδυ της Παρασκευής (12/8), με τον Άγγλο αμυντικό να πηγαίνει στα γραφεία των ροσονέρι, βάζοντας την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας, κρατώντας τον στο Σαν Σίρο τουλάχιστον ως το
2027
.

"Ο Φικάγιο απέδειξε άμεσα την ποιότητά του στο χορτάρι και κέρδισε την στοργή των οπαδών της Μίλαν. Ο Τομόρι και η Μίλαν θα συνεχίσουν μαζί του ταξίδι τους", αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της Μίλαν, με την Sportmediaset να αποκαλύπτει πως βάσει του νέου συμβολαίου του, ο Άγγλος αμυντικός αναμένεται να κερδίζει 3.500.000 ευρώ ετησίως από τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code