ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 2-1: Με Νάρεϊ "λυτρωτή" έμεινε στην κορυφή!


Αν και ο Ατρόμητος ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Τζοβάρα, αγωνιζόμενος με 10 παίκτες, ο Νάρεϊ επανέφερε τις καρδιές των φίλων του Δικεφάλου στη θέση τους με ένα "ξερό" στην κίνηση σουτ, λυτρώνοντας τον ΠΑΟΚ (2-1)!


Α' ΗΜΊΧΡΟΝΟ 

Πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με το φάουλ του Κούρτιτς να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια του Γιαννιώτη (6'). Με διάθεση ξεκίνησε το παιχνίδι ο Δικέφαλος του Βορρά με σκοπό να προηγηθεί νωρίς στο παιχνίδι. Στο 10ο λεπτό οι ασπρόμαυροι κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Ίνγκασον. Ο Κούρτιτς ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Γιαννιώτη από τα 11 βήματα "γράφοντας" το 1-0! Η ομάδα του Περιστερίου περίμενε τον ΠΑΟΚ στο δικό της μισό και προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα με την γρήγορη επιθετική της τριάδα. Νέα καλή στιγμή για τον Δικέφαλο με το γύρισμα του Ζίφκοβιτς να απομακρύνεται τελευταία στιγμή από τον Ντε Μποκ σε κόρνερ (33'). Απείλησε ξανά ο Δικέφαλος με τον Μπράντον Τόμας, ο οποίος έκανε την προβολή μετά από γύρισμα του Νάρεϊ, ο Γιαννιώτης μπλόκαρε την μπάλα (36'). Πρώτη ουσιαστική απειλή για τον Κοτάρσκι το σουτ του Ρομπάιγ, μπλόκαρε ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ (42'). Δύο λεπτά αργότερα ο Γκονζάλες απείλησε την εστία του Κοτάρσκι, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Ημίχρονο στο γήπεδο της Τούμπας με τον γηπεδούχο Δικέφαλο να προηγείται με 1-0.

Β' ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Πεσμένος ο ρυθμός στο β' μέρος με την πρώτη τελική να έρχεται στο 61', με την κεφαλιά του Κουλιεράκη να καταλήγει άουτ. Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ 4 λεπτά αργότερα, με τον Βιεϊρίνια να σεντράρει, τον Ζίφκοβιτς να παίρνει την κεφαλιά και τον Γιαννιώτη να αποκρούει ενστικτωδώς. Πίεσε ο Δικέφαλος το πεντάλεπτο 60-65' με σκοπό να βρει και δεύτερο γκολ και να "καθαρίσει" το παιχνίδι. Νέα καλή στιγμή για τον Δικέφαλο με τον Νάρεϊ, ο οποίος μετά από ατομική ενέργεια έκανε τη σέντρα σουτ και τον Γιαννιώτη να απομακρύνει δύσκολα σε κόρνερ (77'). Στο 82ο λεπτό ο Ατρόμητος έμεινε με δέκα παίκτες , εξαιτίας της αποβολής του Κιβρακίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα λόγω ενός μαρκαρίσματος στον Τσαούση. Στο 85' οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Ολιβέιρα ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά την παρέμβαση του VAR. Στο 90ο λεπτό ο Μουνίθ εκτέλεσε το φάουλ λίγο έξω από την περιοχή με τον Κοτάρσκι να πέφτει στη γωνία του και να απομακρύνει σε κόρνερ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ατρόμητος ισοφάρισε με δέκα παίκτες σε 1-1! Ο Τζοβάρας τσίμπησε στον Σουάρεθ, αυτός τη γύρισε στον Τζοβάρα και εκείνος με ενα πολύ όμορφο ψιλοκρεμαστό τσίμπημα νίκησε τον Κοτάρσκι για να ισοφαρίσει σε 1-1! Ψυχρολουσία στο 90+3' για τους "ασπρόμαυρους", οι οποίοι είδαν να τους ακυρωνεται το γκολ στο 85' και οκτώ λεπτά αργότερα να ισοφαρίζονται από τους Περιστεριώτες! Ωστόσο ο Νάρεϊ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Ο εξτρέμ του Δικεφάλου εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Ζίφκοβιτς και με ένα μονοκόμματο σουτ νίκησε τον Γιαννιώτη για το 2-1 (90+7'). Τέλος στο ματς με τον Δικέφαλο να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη που παραλίγο να χάσει στις καθυστερήσεις του αγώνα. 



ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (75' Σάστρε), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Κούρτιτς (80' Σβαμπ), Αουγκούστο (82' Φιλίπε Σοάρες), Ντάντας (75' Μπίσεσβαρ), Νάρεϊ, Ζίφκοβιτς, Μπράντον Τόμας (62' Ολιβέιρα).

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζησαΐας, Σουάρεθ, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κουέν, Μουνίθ, Ρομπάιγ (62' Ροτάριο), Κλωναρίδης (81' Τζοβάρας), Τζαβίδας (62' Κιάρτανσον). 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code