ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 0-2 : Κυρίαρχος στο Ηράκλειο


Με σκόρερ του Παλάσιος (16') και Σπόραρ(33'), ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 0-2 του ΟΦΗ στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. 

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πάρα τις απουσίες που αντιμετώπιζε, ήταν καλύτερη καθ όλη την διάρκεια του αγώνα από τους γηπεδούχους , παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο και δείχνοντας αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια. 

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Μπρινιόλι, έχοντας ζητήματα στον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού, πληρώνοντας την αναγκαστική αλλαγή του Νέιρα στην αρχή του αγώνα. 

Το παιχνίδι

Τα πρώτα λεπτά κύλησαν με τις δύο ομάδες να ψάχνουν να βρούν τα πατήματα και τους φιλοξενούμενους να έχουν μια πρώτοβουλια των κινήσεων. Μόλις στο 16ο λεπτό οι Πράσινοι άνοιξαν το σκόρ, με τον Πέρεζ να βρίσκει εξαιρετικά τον Παλάσιος μέσα στην περιοχή και τον Αργεντίνο να μην δυσκολεύεται να σκοράρει και να γράφει το 0-1.

Στο 30ο λεπτό λίγο έλλειψε η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να διπλασιάσει τα τέρματα της, όταν ο Πούγγουρας αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αιτόρ, δεν κατάφερε με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Σπόραρ με εξαιρετική ατομική προσπάθεια, άδειασε τον Γιοχού, όμως το συρτό κάθετο σούτ που επιχείρησε, πέρασε ελάχιστα άουτ. Τρίτη και... φαρμακερή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 33' όταν ο Αιτόρ σέντραρε από αριστερά και ο Σπόραρ με το μυτάκι έστειλε την μπάλα, στα δίχτυα της εστίας του Στέφενς, κάνοντας το 0-2.

Η πρώτη ευκαιρία για τον ΟΦΗ ήρθε στο 5ο λεπτό των καθυστέρησεων του ημιχρόνου, όταν ο Λάρσον, μετά από φάση διάρκειας στην περιοχή του Μπρινιόλι, έκανε ένα όμορφο σουτ, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 70ο λεπτό, με τον Ντικό να σουτάρει μέσα από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ, μετά από λάθος της άμυνας των πρασίνων. Στο 82' το μακρινό σουτ του Στάικου, ανάγκασε τον Μπρινιόλι να πέσει με δυσκολία στην αριστερή του γωνία, αποσοβόντας τον κίνδυνο για την εστία του. 

Νέα καλή στιγμή για τον ΟΦΗ στο 86' με τον Μπουζούκη να δοκιμάζει ένα σούτ λίγο έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστέρησεων, ο Παναθηναϊκός έχασε διπλή μεγάλη ευκαιρία, τόσο με τον Βέρμπιτς, όσο και με τον Βαγιαννίδη, να κάνει 3 τα τέρματα του. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code