ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σλάβια Πράγας - Παναθηναϊκός 2-0 : «Σφαγή» και τώρα Λεωφόρος

 


Με σωρεία διαιτητικών λαθών, σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, καθώς και με μια αποβολή - φάντασμα του Παλάσιος στο πρώτο ημίχρονο, ο διαιτητής Ρούντι Μπουκέ κατάφερε να γίνει το σημείο αναφοράς του ματς, καταδικάζοντας με τα σφυρίγματα του, σε ήττα τον Παναθηναϊκό με 2-0, απέναντι στην Σλάβια, για το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του κόνφερενς. 

Πλέον οι πράσινοι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς περιμένουν να υποδεχτούν στον επαναληπτικό, την Σλάβια στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξανδρας, με μοναδικό στόχο την νίκη, με δύο τουλάχιστον γκόλ διαφορά.

Το παιχνίδι

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για την Σλάβια, με την κεφαλιά του Τραορέ από καλή θέση στο 8', να περνάει λίγο άουτ. Ο Παναθηναϊκός απάντησε στο 14ο λεπτό, με τον Γκάνεα να σεντράρει όμορφα από αριστερά και το Τσέριν να μην καταφέρνει με σούτ να βρει στόχο.

Στο 28' ο Παλάσιος με σούτ προσπάθησε να απειλήσει από μακριά όμως ο Μάντους κατάφερε να αποκρούσει.

Λίγο αργότερα ο Αργεντινός θα περάσει εκτός παιχνιδιού, με τον διαιτητή του αγώνα Μπουκέ να "βλέπει" διαμαρτυρία του εξτρέμ των πρασίνων, δείχνοντας του την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, η Σλάβια άνοιξε το σκορ, με κεφαλιά του Σράνζ, μετά από φάση διαρκείας, κάνοντας το 1-0 για τους Τσέχους.

Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 56' με τον Οζούρ να σκοράρει με σουτ, παίρνοντας ριμπάουντ από την χαμένη ευκαιρία του 'Εβερτον. Ο Παναθηναϊκός έχασε τεράστια ευκαιρία στο 59' με τον Βαγιαννίδη να μειώσει το σκόρ, με τον νεαρό μπακ του τριφυλλιού να στέλνει, μετά από καταπληκτική ατομική προσπάθεια, με σουτ την μπάλα άουτ, δίπλα από το δοκάρι των γηπεδούχων.

Στο 74' ο 'Εβερτον με μακρινό καλό σουτ, δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Μπρινιόλι, όπως και το σούτ του Ουζόρ, ένα λεπτό αργότερα. 

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ (Γίντριχ Τρπισόφσκι / 4-2-3-1): Μάντους, Ντούντερα (46’ Ουσόρ), Ούσου, Σάντος, Ντόρλεϊ, Τιεχί (46’ Εβερτον), Χόλες, Σραντς (72’ Μάζοχουστ), Τραορέ (88’ Πρόβοντ), Ολαγίνκα, Λινγκρ (57’ Σεβτσίκ). 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς / 4-3-3): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια (88’ Σάρλια), Μάγκνουσον, Γκάνεα, Πέρεθ, Κουρμπέλης (72’ Καμπετσής), Τσέριν, Παλάσιος, Ιωαννίδης (46’ Σπόραρ), Αϊτόρ (46’ Βαγιαννίδης). 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code