ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Formula 1: Με de Vries στο FP1 της Γαλλίας η Mercedes


Με μια αλλαγή στο ρόστερ της θα ξεκινήσει η Mercedes το αγωνιστικό τριήμερο του Grand Prix της Γαλλίας, καθώς ο Nick de Vries θα αντικαταστήσει τον Lewis Hamilton στο FP1.

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες, ο νεαρός Ολλανδός που ήδη εκπροσωπεί την ομάδα στο πρωτάθλημα της Formula E, πρόκειται να πάρει μια καλή γεύση από τον κόσμο της Formula 1 συμμετέχοντας στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών του αγώνα της Γαλλίας. 

Η επιλογή της Γερμανικής ομάδας να δώσει αυτήν την ευκαιρία στον de Vries, βρίσκεται σε πλήρη ταύτιση με την γενικότερη τάση των ομάδων να δίνουν παρόμοιες ευκαιρίες σε νεαρούς οδηγούς, που σε αντίθετη περίπτωση ίσως να μην βρίσκονταν ποτέ πίσω από το τιμόνι ενός τέτοιου μονοθεσίου. 

Σε ό,τι αφορά τον Hamilton, ο Βρετανός θα επιστρέψει στο τιμόνι της W13 το απόγευμα της Παρασκευής για την δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών, ευελπιστώντας να βρει το ιδανικό στήσιμο για το μονοθέσιο του σε μια προσπάθεια να συνεχίσει το σερί των θετικών εμφανίσεων στους τελευταίους αγώνες, κάτι που άλλωστε έχει αποτυπωθεί και στις τρεις παρουσίες του στο βάθρο στους τρεις τελευταίους αγώνες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code