ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Νηπιαγωγείο» ο ΠΑΟΚ, ανανεωμένος με νιάτα!


Η αισθητή πρώτη του μέσου όρου ηλικίας των ποδοσφαιριστών του «ασπρόμαυρου» συνόλου συγκριτικά με την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση για την εκ νέου επιστροφή τους στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις ενόψει της επικείμενης περιόδου, έχοντας μειώσει σε αισθητό βαθμό το μέσο όρο ηλικίας των ποδοσφαιριστών τους εν αντιθέσει με την προηγούμενη σεζόν, προσθέτοντας νιάτα στο έμψυχο δυναμικό τους σε συνδυασμό με την αποχώρηση πιο έμπειρων μονάδων.

Χρησιμοποιώντας ως δεδομένο ότι η οριστικοποίηση καθώς και η διαμόρφωση του ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως, ο ΠΑΟΚ τροποποίησε ριζικώς το δυναμικό του, καθώς εκ πρώτης όψεως παρατηρείται μείωση του μέσου όρου ηλικίας εξαιτίας της απόκτησης παικτών όπως οι Κοτάρσκι, Κουαλιάτα, Ντάντας, Ράφα Σοάρες και Αντρέ Ρικάρντο.

Αξίζει να επισημανθεί ότι την παρούσα χρονική στιγμή και χωρίς να έχει ολοκληρωθεί στον απόλυτο βαθμό η ομάδα, ο μέσος όρος ηλικίας αγγίζει τα 24,6 χρόνια, ενδεικτικό της εφαρμογής της στόχευσης του Ζοζέ Μπότο, με την περσινή ηλικία του συνόλου να έφτανε τα 28,2 έτη.

Σημειώνεται ότι επί εποχής Ιβάν Σαββίδη, η αμέσως επόμενη νεότερη ομάδα ήταν αυτή της αγωνιστικής χρονιάς του 2016/17 με τον Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο, έχοντας ως μέσο όρο τα 25,8 έτη, ενώ άξιο αναφοράς ότι οι Θεσσαλονικείς άγγιξαν τα 27,5 χρόνια την περίοδο του αήττητου νταμπλ κατά τη δεύτερη σερί σεζόν του Ραζβάν Λουτσέσκου στο τιμόνι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code