ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ράσφορντ: «Υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα με Λίβερπουλ»


Οι τοποθετήσεις του επιθετικού των κόκκινων διαβόλων σε διαδικτυακή εκπομπή αναφορικά με τις δύο παραδοσιακές αντιπάλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Σίτι, έχοντας παραδεχθεί πως η κόντρα με τους κόκκινους του Μέρσεϊσαϊντ είναι πολύ μεγαλύτερη.

Μητέρα των μαχών για κάθε φίλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι αναμετρήσεις απέναντι στη Λίβερπουλ, δεδομένου ότι αμφότερες οι ομάδες διεκδικούν τα πρωτεία στο Νησί, όντας οι δύο πιο επιτυχημένες στο αγγλικό ποδόσφαιρο, εντούτοις, η τελευταία δεκαετία έχει βρει τη Γιουνάιτεντ να αντιμετωπίζει και μεγάλο τοπικό ανταγωνισμό λόγω της αγωνιστικής ανέλιξης της Σίτι.

Αξίζει να επισημανθεί ότι η πλειονότητα του φίλαθλου κόσμου των κόκκινων διαβόλων έχει ως εύλογη απορία την ομάδα που αντιπαθούν περισσότερο οι παίκτες της, με τον Μάρκους Ράσφορντ να παίρνει θέση, στο πλαίσιο συνέντευξης που έδωσε στο κανάλι του Λεμπρόν Τζέιμς "Uninterrupted" στο Youtube, αποφεύγοντας τη... στρογγυλοποίηση.

"Είναι μία ομάδα που μισείς; Κάποια που να μην σου αρέσει;", ήταν η σχετική ερώτηση, με τον φορ των κόκκινων διαβόλων να απαντά: "Ναι, η Λίβερπουλ. Δεν μου αρέσει η Λίβερπουλ. Και η Σίτι. Η Λίβερπουλ έχει μία ιστορία οπότε η κόντρα είναι πιο μεγάλη.

Με την Σίτι ισχύει πως δεν σου αρέσει αλλά δεν έχεις έναν πολύ μεγάλο λόγο για να τους αντιπαθείς. Απλά μεγαλώνεις και υπάρχουν δύο ομάδες στο Μάντσεστερ. Η μία φοράει γαλάζια και η άλλη φοράει κόκκινα.

Η αντιπαλότητα αντίθετα με την Λίβερπουλ είναι βαθιά", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code