ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Ντόπες» από Μπότο: «Πιστεύουμε ότι αξίζετε να φοράτε τη φανέλα του ΠΑΟΚ»


Οι τοποθετήσεις του τεχνικού διευθυντή των «ασπρόμαυρων» στη χθεσινή (23/07) προπόνηση του συνόλου στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας.

Ο ΠΑΟΚ έβαλε δύσκολα στον εαυτό του κατά την πρώτη επίσημη αγωνιστική του υποχρέωση απέναντι στη Λέφσκι Σόφιας για το δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League, επιστρέφοντας με αρνητικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη, δεδομένου ότι ηττήθηκε (2-0), με τους Ζοζέ Μπότο και Ραζβάν Λουτσέσκου να ντοπάρουν ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές με ηγετική ομιλία στη χθεσινή προπόνηση στη Νέα Μεσήμβρια.

Ο Πορτογάλος, θέλησε να τονώσει το ηθικό των παικτών του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι πιστεύει στις ικανότητές τους, αλλά και να τους σημειώσει ότι θα πρέπει να εμπιστευτούν τον εαυτό τους και τη δουλειά τους: «Εγώ και ο κόουτς πιστεύουμε ότι αξίζετε να φοράτε τη φανέλα του ΠΑΟΚ», δίνοντας το σύνθημα ενόψει συνέχειας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζοσέ Μπότο

«Πρέπει να ξέρετε οτι όλοι όσοι είστε εδώ, είστε επειδή εγώ ως υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, σε συνεργασία φυσικά με τον προπονητή, πιστεύουμε ότι αξίζετε να φοράτε αυτή τη φανέλα.

Είτε οι παλιότεροι, είτε όσοι ήρθατε τώρα έχετε την απόλυτη εμπιστοσύνη μου. Η δική μου εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση όμως δεν σημαίνει τίποτα, αν εσείς δεν εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τη δουλειά σας.

Από σήμερα δεν θέλω από κανέναν σας, ποδοσφαιριστές, προπονητικό επιτελείο, φυσιοθεραπευτές, όλους, να έχετε αρνητικές σκέψεις. Μόνο θετικότητα, δουλειά και εμπιστοσύνη στην ποιότητά σας που σας έχει φέρει εδώ και τα πράγματα θα πάνε καλά»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code