ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κλοπ: "Ερωτευτήκαμε τον Νούνιες από τα παιχνίδια μας με την Μπενφίκα"


Οι τοποθετήσεις του τεχνικού των κόκκινων στο πλαίσιο των κριτηρίων που πραγματοποιήθηκε η προσθήκη του νεαρού -πρώην- επιθετικού της Μπενφίκα στην Αγγλία. 

Οι δύο αναμετρήσει του Ντάργουιν Νούνιες με τη φανέλα της Μπενφίκα κόντρα στη Λίβερπουλ την περασμένη αγωνιστική σεζόν, ώθησαν τους κόκκινους -βάσει των λεγομένων του Γιούργκεν Κλοπ- να αποκτήσουν το νεαρό επιθετικό στο ρόστερ της επικείμενης χρονιάς, τινάζοντας την μπάνκα στον αέρα προκειμένου να τον αποκτήσουν.  

Ειδικότερα, η Κυπελλούχος Αγγλίας και κάτοχος του League Cup έδωσε 75.000.000 ευρώ στον πορτογαλικό σύλλογο για λογαριασμό του Ουρουγουανού φορ, ενώ συμπεριλαμβανομένης και της μορφής μπόνους που τοποθετήθηκε, άδειασε από τα ταμεία της ακόμη 25.000.000.  

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γερμανός προπονητής στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του αναφορικά με την εν λόγω μεταγραφική κίνηση:  

"Ήταν πολύ εντυπωσιακός στα μεταξύ μας παιχνίδια. Όταν κάνεις την ανάλυση για τους αγώνες με την Μπενφίκα ξέρεις ακόμα και το μέγεθος των παπουτσιών των παικτών της. 

Γνωρίζαμε τα πάντα για τους αντιπάλους μας, άρα γνωρίζαμε ακριβώς την ποιότητα του Ντάργουιν. Δεν ήταν ξεκάθαρο αν θα έπαιζε στο πρώτο ματς επειδή προερχόταν από ματς με την εθνική του ομάδα. 

Ήταν προφανές πως ήταν καλός αλλά όταν το βλέπεις μπροστά στα μάτια σου, ήταν πραγματικά εντυπωσιακό", τόνισε ο Κλοπ για να προσθέσει: 

"Η δύναμη σε συνδυασμό με την τεχνική του, η επιθυμία του, οι έξυπνες κινήσεις του, τα προβλήματα που μας προκάλεσε, όλα αυτά μάς έκαναν να τον ερωτευτούμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια. 

Είναι ένας πολύ επιθετικός Νοτιοαμερικανός. Απολάμβανες να τον βλέπεις και όταν συνειδητοποιήσαμε πως είχαμε μία καλή ευκαιρία να τον υπογράψουμε, κάναμε δυναμικό μπάσιμο και είμαστε ευτυχισμένοι που τον έχουμε μαζί μας τώρα". 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code