ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Κρίσιμο 48ωρο για ΠΑΟΚ – Σοτέλδο, τι ισχύει με την οψιόν αγοράς»


Όλες οι λεπτομέρειες που αποδίδουν μεξικανικά μέσα ενημέρωσης στο πλαίσιο του ενδιαφέροντος που εξέφρασαν οι «ασπρόμαυροι» αναφορικά με την ένταξη του μεσοεπιθετικού της Τίγκρες. «Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο», σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Με αφορμή το ενδιαφέρον που εξέφρασε ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της μεσοεπιθετικής του ενίσχυσης με τον Χέφερσον Σοτέλδο, οι Μεξικανοί κάνουν λόγο για κρίσιμο 48ωρο, έχοντας ως φόντο τις επαφές του Δικεφάλου με την Τίγκρες, συμπληρώνοντας συνάμα ότι η υπόθεση άπτεται των ευθυνών του προέδρου.

Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά υπάρχει τοποθέτηση πάνω στην οψιόν αγοράς που αναμένεται να βάλει η ομάδα του, δεδομένου ότι οι Θεσσαλονικείς δουλεύουν την υπόθεση με συγκεκριμένη φόρμουλα συνεργασίας, σκεπτόμενοι την αυξημένη χρηματιστηριακή αξία του ποδοσφαιριστή, η οποία ανέρχεται στα επτά εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από το Μεξικό: «Οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την μεταγραφή του Χέφερσον Σοτέλδο δεδομένου πως η ομάδα της Τίγκρες δεν έχει αγώνα μέσα στο Σαββατοκύριακο, παίρνοντας μια πολύτιμη νίκη κόντρα στην Μαζατλάν, και η ηρεμία επέστρεψε στην ομάδα.

Ο πρόεδρος της Τίγκρες, Μαουρίτσιο Κουλέμπρο, είναι ο υπεύθυνος για την διαπραγμάτευση της μεταγραφής του Σοτέλδο καθώς η συναλλαγή είναι σημαντική για την ομάδα και ως εκ τούτου δεν θα την χειριστεί ο αθλητικός διευθυντής. Ο Κουλέμπρο θέλει να παραχωρήσει τον Σοτέλδο για να έχει μια διαθέσιμη θέση ξένου προκειμένου να αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό που λείπει από την ομάδα και δεν μπορεί να τα βρει με παίκτη από το Μεξικό…

Ο Σοτέλδο αποτελεί στόχο του ΠΑΟΚ και οι διαπραγματεύσεις αφορούν εξάμηνο δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς (σ.σ. ακόμη ελέγχεται το τελευταίο περί υποχρεωτικής). Όπως αναφέρουν πηγές κοντά στην ομάδα, η ρήτρα αγοράς του Βενεζουελάνου είναι ανάμεσα στα 3 με 4 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που φαίνεται να ικανοποιεί την διοίκηση της Τίγκρες».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code