ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Επιχείρηση… ανατροπή: «Οι δοκιμασίες ξεκίνησαν από νωρίς»


Όλα όσα εκτυλίχθηκαν στη χθεσινή (23/07) προπόνηση των «ασπρόμαυρων» στη Νέα Μεσήμβρια και η ξεκάθαρη αναφορά του επίσημου ΠΑΟΚ: «Οι δοκιμασίες ξεκίνησαν από νωρίς»…

Το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον τελικό της Πέμπτης (28/7, 20:30, Novasports Prime) απέναντι στη Λέφσκι Σόφιας στο γήπεδο της Τούμπας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει γεμάτο πρόγραμμα προκειμένου το σύνολό του να εμφανιστεί ικανό να πετύχει την ανατροπή του εις βάρος 2-0 από την πρώτη αναμέτρηση.

Σημειώνεται ότι ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» περιμένει επιστροφές στα άκρα της άμυνας, δεδομένου ότι στο πρώτο παιχνίδι δε λειτούργησαν, με τον Λευτέρη Λύρατζη, έχοντας τραυματιστεί στη προπόνηση της περασμένης Τρίτης, να μην ακολουθεί την αποστολή της ομάδας στη Βουλγαρία, ενώ συνάμα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια προστέθηκε εσχάτως στο απουσιολόγιο εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση.

Όσον αφορά το νεαρό ακραίο αμυντικό, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η διαπίστευση της κατάστασής του ενόψει ρεβάνς, με τον Λουτσέσκου να ήταν εξ αρχής σίγουρος ότι πρόκειται να προλάβει το δεύτερο αγώνα στην Τούμπα.

Σε κάθε περίπτωση, οι δύο ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου δεν ενσωματώθηκαν στο χθεσινό (23/07) απογευματινό πρόγραμμα προετοιμασίας, με τον Λύρατζη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, εν αντιθέσει με τον Αντρέ Βιεϊρίνια που έχει ξεκινήσει θεραπεία.

Τι έγινε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

Οι δοκιμασίες για τον ΠΑΟΚ ξεκίνησαν νωρίς. Από το πρώτο κιόλας ματς της σεζόν. Η κακή αρχή, το γρήγορο γκολ και το τελικό 2-0 είναι λογικό να αφήνουν σημάδια στον Δικέφαλο που δεν έχει άλλη επιλογή από το να αντιδράσει.

Τίποτα, άλλωστε, δεν έχει τελειώσει. Η ρεβάνς της Τούμπας δίνει τη δυνατότητα ανατροπής κι άπαντες στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους δυνάμεις προκειμένου να είναι αυτή που θα πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Πριν την έναρξη της προπόνησης οι Ράζβαν Λουτσέσκου και Ζοζέ Μπότο μίλησαν στους παίκτες ενόψει της ρεβάνς κόντρα στη Λέφσκι, περνώντας το δικό τους μήνυμα. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Όσοι ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα στη Βουλγαρία έκαναν αποθεραπεία κι αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στον κομμάτι της τακτικής μέσα από ασκήσεις και δίτερμα σε μικρό χώρο.

Οι Νέλσον Ολιβέιρα και Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία, όπως κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια. Τέλος, το πρόγραμμα αποκατάστασής του συνέχισε ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

Την Κυριακή (24.07) η ομάδα θα προπονηθεί στις 09:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code